Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ramazan ve Zafer bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Nice bayramlara.

İlk sayfadan yerimizi alalım

Herkese iyi bayramlar

Zafer bayramınızda kutlu olsun

Selamun Aleyküm.Ramazan ve Zafer bayramlarımız hayırlara vesile olsun.Ne güzel,çifte bayram yaşıyoruz.:)

Tüm herkese Hayirli Bayramlar dilerim.

Seref Aydin az önce yazmis Forlan bizden 6 million garanti Para isdedigi icin olmamis.

Podolski Transferini hala yalanlamamis.

Ben Nedense hala umutluyum Podolski Transferine cünku imzalar atildi demisdi en son ondan sonra da birsey demedi.

Hadi hayirlisi.

Selamun Aleyküm.Ramazan ve Zafer bayramlarımız hayırlara vesile olsun.Ne güzel,çifte bayram yaşıyoruz.:)

çifte bayram dedin de aklıma geldi 2001 yılındaki kurban bayramı 2. günü Milan ile oynayıp 2-0 kazandığımız ve çeyrek finali garantilediğimiz maç ' jardel vur şuna jardel vurdu ona'

Ramazan bayramı ve Zafer bayramınızı en icten dileklerimle kutlar,büyüklerimin ellerinden,kücüklerimin gözlerinden öperim:)(EMRE AKKAYA)

ram4-248.jpg
images
images

30-agustos-zafer-bayrami.jpg
images

gabriel torje udineseye gitmiş :akansular: 2 sene kalmaz satarlar bunuda 15-20 ye :)

Hem dini bayramımız olan Ramazan bayramınızı , hemde milli bayramımız 30 agustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim..

Bayramınız kutlu olsun..

İyi bayramlar..

Çarşamba veya Perşembe açıklanacaktır bir isim. Bugün gündemi fenerbahçe'den giden oyuncular doldurur gibi geliyor bana.

Bu arada Uğur Karakullukçu'nun söylediğine göre Elia Juventus'a gitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt