Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S.a

hepinizin ramazan ve zafer bayrami kutlu olsun, daha nice bayramlara insallah...

carriebaird carrie baird

Eljero Elia.. Agent & Juve agreed terms.. Elia in the Oranje camp.

Benden size bayram hediyesi:D:D

Mustafa'ya talip var

Fatih Terim'in önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Mustafa Sarp, bir süredir tesislerde tek başına antrenman yapıyordu.

fft1mm1504497.jpg

Tecrübeli futbolcu teklifleri beklerken, ilk atak Samsunspor’dan geldi. Genel menacerlik görevine Adnan Sezgin’i getiren Süper Lig’in yeni ekibinin, Mustafa için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Transferin son günlerinde, 30 yaşındaki oyuncu için başka tekliflerin de gelmesi bekleniyor.

Mustafa'ya talip var

Fatih Terim'in önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Mustafa Sarp, bir süredir tesislerde tek başına antrenman yapıyordu.

fft1mm1504497.jpg

Tecrübeli futbolcu teklifleri beklerken, ilk atak Samsunspor’dan geldi. Genel menacerlik görevine Adnan Sezgin’i getiren Süper Lig’in yeni ekibinin, Mustafa için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Transferin son günlerinde, 30 yaşındaki oyuncu için başka tekliflerin de gelmesi bekleniyor.

Acaba bonservisine kaç para veriyoruz?

Mustafa'ya talip var

fft1mm1504497.jpg

Adnan Sezgin göreve başlamış hemen :) acıdım Samsunspor'a..

Marlos gelsin be.Kanım ısındı o adama.

Bende sabahtan beri maçlarına falan bakıyorum. Tespitim şu yönde.

Artıları;

- Çok teknik

- Oyun bilgisi ve pasları üst düzey

- Koşan bir oyuncu pres yönü kuvvetli

- Asist özelliği gayet iyi

Eksileri;

- Oyun içinde istikrarlı gibi gözükmüyor.

- Gol yüzdesi düşük,

- Çabuk pes eden bir oyuncu tipinde gibi sezdim

- Kanatları pek kullanmıyor, sürekli geziyor (Arda gibi). Bunu neden eksi hanesine yazım? Çünkü solda başladığı maçta zayıf olan tarafımız öyle boş kalırsa sıkıntı çekeriz.

Şimdilik bu kadar.

Artıları;

- Çok teknik

Eksileri;

- Gol yüzdesi düşük,

- Kanatları pek kullanmıyor, sürekli geziyor (Arda gibi). Bunu neden eksi hanesine yazım? Çünkü solda başladığı maçta zayıf olan tarafımız öyle boş kalırsa sıkıntı çekeriz.

Şimdilik bu kadar.

Peki, sana gelişim gösterecek oyuncu izlenimi bıraktı mı ?

Artıları;

- Çok teknik

Eksileri;

- Gol yüzdesi düşük,

Şimdilik bu kadar.

Eksilerine baktığımızda hepside geliştirilebilecek düzeyde.Her oyuncunun eksikleri vardır.Herkesin içinde bir Carrusca gibi olurmu acaba var.Ama ben olacağını sanmıyorum.Çünkü izlediğim kadarıyla videolardan sana katılıyorum oyun bilgisi üst düzey gözüküyor.

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

Şu video izleyince bu bizim Carrusca mı demekten alamıyor insan kendini:asd:

Peki, sana gelişim gösterecek oyuncu izlenimi bıraktı mı ?

Büyük bir yıldız olacağını zannetmiyorum ama faydalı bir takım oyuncusu olabilir. Üretken bir adam çünkü. Forveti besleme özelliği var. Aralara çok iyi toplar bırakıyor. Bizimde takım olarak buna ihtiyacımız var.

Carrusca çok pısırık bir adamdı ama. Bu biraz daha kalıplı ve güçlü bir oyuncuya benziyor.

[video]https://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2011/08/30/fener-dupontla-casacak[/video]

Arkadaslar bu adamı tanıyan varmı,Kim oluyomuski Champıons Leagueyi oynatmıyormus...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt