Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eksilerine baktığımızda hepside geliştirilebilecek düzeyde.Her oyuncunun eksikleri vardır.Herkesin içinde bir Carrusca gibi olurmu acaba var.Ama ben olacağını sanmıyorum.Çünkü izlediğim kadarıyla videolardan sana katılıyorum oyun bilgisi üst düzey gözüküyor.

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

Şu video izleyince bu bizim Carrusca mı demekten alamıyor insan kendini:asd:

Bu adam Carrusca'mı yoksa bize fasonu nu mu verdiler ? :D

Büyük bir yıldız olacağını zannetmiyorum ama faydalı bir takım oyuncusu olabilir. Üretken bir adam çünkü. Forveti besleme özelliği var. Aralara çok iyi toplar bırakıyor. Bizimde takım olarak buna ihtiyacımız var.

Carrusca çok pısırık bir adamdı ama. Bu biraz daha kalıplı ve güçlü bir oyuncuya benziyor.

Marlos'un gelmesini bende çok istiyorum ama forumda bazı arkadaşlar yeni Arda olmasını beklerlerse çok yanılırlar.

[video]https://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2011/08/30/fener-dupontla-casacak[/video]

Arkadaslar bu adamı tanıyan varmı,Kim oluyomuski Champıons Leagueyi oynatmıyormus...

Nereye oynatmıyormuş şamp ligini :D

adamdan kan alırlar kaamil , kan.

Büyük bir yıldız olacağını zannetmiyorum ama faydalı bir takım oyuncusu olabilir. Üretken bir adam çünkü. Forveti besleme özelliği var. Aralara çok iyi toplar bırakıyor. Bizimde takım olarak buna ihtiyacımız var.

Carrusca çok pısırık bir adamdı ama. Bu biraz daha kalıplı ve güçlü bir oyuncuya benziyor.

O zaman, bonservisine 3-4 milyon dan fazla verilmemeli.

Galatasaray'da transfer için artık geri sayım başladı. 5 Eylül'e kadar transferi tamamlayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir zirve yapacak.

Başkan Ünal Aysal'ın önderliğinde toplanacak olan transfer zirvesine Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim katılacak.

Dev zirvede başkan Ünal Aysal'ın son yaşanan transfer gelişmelerinden Fatih Terim'i bilgilendirmesi ve Terim'e alternatifleriyle beraber 'Gelirim' diyen oyuncuların listesini sunması bekleniyor. Bugün yapılacak olan zirvenin ardından Terim son kararını verecek ve sarı-kırmızılı yönetim resmi adımları atarak 31 Ağustos Çarşamba gününe kadar transferi noktalayacak.

Lukas Podolski, Diego Ribas, Elia, Marlos, Diego Forlan, Fred, Sercan Yıldırım ve Yiğit Gökoğlan ile direkt transfer temaslarında bulunan sarı-kırmızılı yönetim bu oyunculardan en az ikisinin transferini en az maliyetle sonlandırmak için büyük çaba sarfediyor.

Başkan Ünal Aysal'ın bayram süresince en az bir transfer açıklayarak, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü almak istediği de kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Zafer bayraminiz kutlu Ramazan bayraminiz mubarek olsun renktaslar... Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum nice saglikli huzur dolu bayramlara insaAllah :tiphat:

[video]https://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2011/08/30/fener-dupontla-casacak[/video]

Arkadaslar bu adamı tanıyan varmı,Kim oluyomuski Champıons Leagueyi oynatmıyormus...

Anca gülünür bu habere , şampiyonlar ligini oynatmıcakmıs hee , bide fener için .. :D

Dünya kulubü ya fener oynatmaz mazallah , şimdi cok üzüldüm bak barçayı izleyemicez şampiyonlar liginde yazıkk :asd:

He bide yeni bi duyum varmış , şampiyonlar ligini oynatmıcak olan fenerbahce , papazın çayırı cup yapıcakmıs .. Duymadım demeyin sonra :)

şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle,herkese hayırlı bayramlar...

Hadi renkdaslar ben kacar:tiphat:Gidiyimde biraz sekerle, para topluyum:D

günaydın arkadaşlar, Ramazan bayramınız mübarek olsun , ayrıca 30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun , Allah hepimize herşeyde hayat boyunca çifte bayramlar yaşamayı nasip eder inşallah...

günaydın arkadaşlar, Ramazan bayramınız mübarek olsun , ayrıca 30 Ağustos Zafer bayramınız kutlu olsun , Allah hepimize herşeyde hayat boyunca çifte bayramlar yaşamayı nasip eder inşallah...

günaydın senınde ramazan bayramın ve zafer bayramın kutlu olsun..

hos geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt