Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hepinizin, ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramınızı kutluyorum renkdaşlar...

Eksilerine baktığımızda hepside geliştirilebilecek düzeyde.Her oyuncunun eksikleri vardır.Herkesin içinde bir Carrusca gibi olurmu acaba var.Ama ben olacağını sanmıyorum.Çünkü izlediğim kadarıyla videolardan sana katılıyorum oyun bilgisi üst düzey gözüküyor.

[video=youtube;KOGyORN11A0]https://www.youtube.com/watch?v=KOGyORN11A0[/video]

Şu video izleyince bu bizim Carrusca mı demekten alamıyor insan kendini:asd:

çok erken vazgeçtik biz bu adamdan bilemiyorum

çok erken vazgeçtik biz bu adamdan bilemiyorum

Adamlar bizde kendilerini gösteremiyorki , verilmedik şanslar verildi..

Bi süre sonrada kulup boşa para gidiyor elimizde patlıcak diye cok ucuz bi miktara satıyorlar..

Çünkü aldıkları para , bonservis paralarından fazla oluyor..

Bide yabancı sınırlaması var tabii

Günaydın dostlar... Ramazan Bayramınız mübarek, Zafer Bayramınız kutlu olsun. :gul:

TRANSFER GELİRLERİ: 41.992.000 TL

TRANSFER HARCAMALARI: 34.962.400 TL

KÂR/ZARAR DURUMU: +7.029.600 TL

hala adam almaktan çekiniyoruz

TRANSFER GELİRLERİ: 41.992.000 TL

TRANSFER HARCAMALARI: 34.962.400 TL

KÂR/ZARAR DURUMU: +7.029.600 TL

hala adam almaktan çekiniyoruz

Nerden acıklanan bişey bu küsüratına kadar yazmışsın.. 42 milyon liralık ne transfer gelirimiz var ..

angut.com dan alıntıdır :) çok güldüm :asd:

Bir ramazan bayramı duasıdır.

Ey büyük Allah´ım‚ böyle bir günde sanal yollarla sesleniyoruz sesimizi duy‚

Bayrama sinirle ve diken üstünde giriyoruz tez zamanda güzel haberler duyup rahatlamamızı bayramın neşesine Fenerbahçe katkısını sağla Allahım‚

Yönetimimize izan‚ hesaplarımıza mizan‚ borçulara eda‚ dertlilere deva‚ sporcularımıza kuvvet‚ Fenerbahçemizin üstündeki kara bulutların tez zamanda dağılmasını nasip eyle.

Bayram kutlaması için arayan muhtelif takım taraftarı akrabalarımızın dalga geçici laflarının etkisini tez zamanda atmamızı nasip eyle Allah´ım‚

Başkanımız hapistedir‚ taraftarımız dertlidir dertlerimizi neşeye çevir‚ başkana tez zamanda hürriyetine kavuşmayı ihsan eyle Allah´ım‚

Bütün Fenerbahçe taraftarının‚ değerli dostların‚ atıştığımız atışmadığımız forumdaşların Bayramınızın Kutlu Olmasını diliyorum. Sağlıkla‚ sevgiyle ve sarı-lacivertle kalın.

Nerden acıklanan bişey bu küsüratına kadar yazmışsın.. 42 milyon liralık ne kaarımız var ..

Bu da yanıltıcı bir rakam.Gelirlere sen eğer giden oyuncuların ücretini de düşerek yazarken giderlerde yazmazsan olmaz.Ayrıca hesap şudur.

Arda gitti.12 Milyon Bonservis,3Milyon Euro 1 senelik ücret 12+3=15 Milyon Euro kazanç 15+x+y=42 Milyon Euro

Transfer Harcamaları : x+y+z+ ((Yıllık Ücretleri.Sözleşme Süresi)/ Ortalama Sözleşme Süresi) ve hatta x+y+z de kaç yılda nasıl ödenecek.

Kabaca bu şekilde hesaplanır.Arada ne kadar fark var ona bakılır,senelik yük hesaplanır.Bu değer Galaatsaray da yıllardır senelik 10 ME üstüne çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt