Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

angut.com dan alıntıdır :) çok güldüm :asd:

Bir ramazan bayramı duasıdır.

Ey büyük Allah´ım‚ böyle bir günde sanal yollarla sesleniyoruz sesimizi duy‚

Bayrama sinirle ve diken üstünde giriyoruz tez zamanda güzel haberler duyup rahatlamamızı bayramın neşesine Fenerbahçe katkısını sağla Allahım‚

Yönetimimize izan‚ hesaplarımıza mizan‚ borçulara eda‚ dertlilere deva‚ sporcularımıza kuvvet‚ Fenerbahçemizin üstündeki kara bulutların tez zamanda dağılmasını nasip eyle.

Bayram kutlaması için arayan muhtelif takım taraftarı akrabalarımızın dalga geçici laflarının etkisini tez zamanda atmamızı nasip eyle Allah´ım‚

Başkanımız hapistedir‚ taraftarımız dertlidir dertlerimizi neşeye çevir‚ başkana tez zamanda hürriyetine kavuşmayı ihsan eyle Allah´ım‚

Bütün Fenerbahçe taraftarının‚ değerli dostların‚ atıştığımız atışmadığımız forumdaşların Bayramınızın Kutlu Olmasını diliyorum. Sağlıkla‚ sevgiyle ve sarı-lacivertle kalın.

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı

İlk ben deyim bunu :lol:

Herkese iyi bayramlar renktaşlar.Nice sağlıklu,mutlu,huzurlu yıllara.Umarım yeni yönetimimiz ve yeni kadromuzla bu sene özlediğimiz Galatasarayımızı,iyi oyunuyla beraber gelen galibiyetlerini ve şampiyonluğunu görmek dileğiyle :)

Bayramınız Mübarek olsun mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle..

Tüm canım renktaşlarımın 30 ağustos zafer bayramı kutlu , ramazan bayramı ise mübarek olsun... seviyorum lan hepinizi :) (transfer olsun artık :sad007) :)

Herkezin bayramini cani gönülden kutlar Nice bayramlar goruruz inshallah :)

Günaydın renkdaşlarım. Zafer bayramınız kutlu, Ramazan bayramınız mübarek olsun..

Galatsaray sevgisi kadar huzurunuz.. Fenerbahcenin 2 dakkalik sampionluk sevinci kadar az kederiniz.. Besiktasin yedigi goller kadar huzurunuz ve mutlulugunuz olsun... Ramazan bayraminiz 1905 kere kutlu olsunn!!!

Galatsaray sevgisi kadar huzurunuz.. Fenerbahcenin 2 dakkalik sampionluk sevinci kadar az kederiniz.. Besiktasin yedigi goller kadar huzurunuz ve mutlulugunuz olsun... Ramazan bayraminiz 1905 kere kutlu olsunn!!!
Aslanım benim seninde kutlu olsun canım renkaşım benim... TEK BÜYÜK GALATASARAY :)

angut.com dan alıntıdır :) çok güldüm :asd:

Bir ramazan bayramı duasıdır.

Ey büyük Allah´ım‚ böyle bir günde sanal yollarla sesleniyoruz sesimizi duy‚

Bayrama sinirle ve diken üstünde giriyoruz tez zamanda güzel haberler duyup rahatlamamızı bayramın neşesine Fenerbahçe katkısını sağla Allahım‚

Yönetimimize izan‚ hesaplarımıza mizan‚ borçulara eda‚ dertlilere deva‚ sporcularımıza kuvvet‚ Fenerbahçemizin üstündeki kara bulutların tez zamanda dağılmasını nasip eyle.

Bayram kutlaması için arayan muhtelif takım taraftarı akrabalarımızın dalga geçici laflarının etkisini tez zamanda atmamızı nasip eyle Allah´ım‚

Başkanımız hapistedir‚ taraftarımız dertlidir dertlerimizi neşeye çevir‚ başkana tez zamanda hürriyetine kavuşmayı ihsan eyle Allah´ım‚

Bütün Fenerbahçe taraftarının‚ değerli dostların‚ atıştığımız atışmadığımız forumdaşların Bayramınızın Kutlu Olmasını diliyorum. Sağlıkla‚ sevgiyle ve sarı-lacivertle kalın.

Bunu foruma yazıp şov yapacağına vakit namazlarını kılıp gerçekten dua etse belki tutacak :D :D Gerçi olmayacak duaya amin denilmez :D

Selam renkdaşlar Ramazan bayramımız mübarek , Zafer bayramımız kutlu olsun...

ramazan bayraminiz mubarek olsun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt