Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

simdiden podolskinin tt arenaya cıkısını hayal ediyorumda nede yakısır parcalı :D

Diego Forlan bizden sezonluk 6 milyon euro garanti ucret istedigi icin alamadigimiz oyuncu.

bonuslarla beraber herhalde 8'i falan bulurdu.

muhtemelen italya'da o parayi kazanamayacak olmasina ragmen inter'e gitti.

Şeref AYDIN

Açıkçası bize gelmediğine sevindim. 8 milyon euro neymiş, gitsin nereye giderse

Aynen aç gözlü Forlan nefret ettim o adamdan.

Herkesin duble Bayramını tebrik ederim.

Güzel haberler var mı beyler ?

Sanırım bir sol açık alıp transferi kapayacağız.Forlan da Inter'e gittiğine göre forvet transferinden vazgeçilmiş olabilir.Bu yüzden artık ne olursa olsun fedakarlık yapıp , kesenin ağzını açmalıyız.Ve Podolski'yi takıma kazandırmalıyız.

para toplayıp kulübe bağış yapmalıyız bence, borçlarımızı falan kapatabiliriz. :(

Çifte bayram yaşıyoruz. Ramazan ve 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun renkdaşlar. :)

Gala1905tasaray

offf malesef glatasaray drenthe üzerinde karar kıldı.

Gala1905tasaray

drenthe yarın istanbula gelcek... bütün mutluluğum kaçtı :/

Pek dikkate alınacak biri değil ama yazmış böyle bir şey görücez yarın.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Duyduğuma göre fener kuş dökümü yaşiyormus..

Gala1905tasaray

offf malesef glatasaray drenthe üzerinde karar kıldı.

Gala1905tasaray

drenthe yarın istanbula gelcek... bütün mutluluğum kaçtı :/

Pek dikkate alınacak biri değil ama yazmış böyle bir şey görücez yarın.

Ben pek dikkate almadım açıkçası.Podolski gelecek diye umuyorum.

Sanırım bir sol açık alıp transferi kapayacağız.Forlan da Inter'e gittiğine göre forvet transferinden vazgeçilmiş olabilir.Bu yüzden artık ne olursa olsun fedakarlık yapıp , kesenin ağzını açmalıyız.Ve Podolski'yi takıma kazandırmalıyız.

dünyada tek forvet forlanmı ben hiç sanmıyorum bu takıma bir forvet lazım dünya çapında bir yıldız olabilir yada olmaya bilir ama bir forvete ihtiyacımız var ayrıca sol açığa yabancı alacağmıza gökdenizi alalım rubinden

Herkesin hem 30 Ağusto Zafer Bayramı hem de Ramazan Bayramı kutlu olsun.Bu arada inşallah Podolski gelecek ve başlığını ben açağım Podolski Galatasarayda diye.

podolski gelse super olur. insallah baskanimiz bir bayram hediyesi verecektir bize.

dünyada tek forvet forlanmı ben hiç sanmıyorum bu takıma bir forvet lazım dünya çapında bir yıldız olabilir yada olmaya bilir ama bir forvete ihtiyacımız var ayrıca sol açığa yabancı alacağmıza gökdenizi alalım rubinden

gkdeniz ununu eledi eleğini astı bu saatten sonra gelme ihtimali tek takım Gokdenız 'i Gökdenız yapan trabzondu..

Ama ordanda olaylı ayrıldı , Trabzon il sınırından geçeceğini sanmıyorum

Yapılacaksa düzgün bi transfer yapılsın , yapılmıcaksa seneye bırakılsın , ama seneye..

Devre arası oyuncu falan alınmasın bu takıma 3 katı fiyat yükseltiyorlar oyuncularda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt