Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drenthe yi hayal edenler şimdi onu istemıyor

TSN deki ftomaç taki haberleri yalanlayanlar ordan alıp buraya geliyo hberleri....

Burası Türkiye..!!

...........

para toplayıp kulübe bağış yapmalıyız bence, borçlarımızı falan kapatabiliriz. :(

Biraz haksızlık ediyorsunuz,avrupa olmadan ve bu kadar leş futbolculardan olunan kadrodan ne hale geldik.Arda gitmeseydi şu an takım gibi takımdık,Arda'nın gitmesinde de yönetimin suçu yok.Sol açık ise zaten Futbol dünyasında çok ender bulunan pozisyonlardan biri.Yine yönetim en iyisini yapacaktır,benim güvenim tam.

Thiago Neves

SOl açık ve forvet arkası oyanaya bilecek uzun boylu teknik 1985 doğumlu bu adamı neden görmezler al hilal takımında oynuyor arabistanda şuanda flamengoda kiralık ve bonservis ücreti transfermarkta göre 4 milyon euro bonservis ücreti alırsak çok mükemmel olur ama nerdeeee

Thiago Neves Augusto - Wikipedia, the free encyclopedia

Thiago Neves - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

[video=youtube;kOkI87K6uas]https://www.youtube.com/watch?v=kOkI87K6uas[/video]

beyler podolski istiyorsunuz iyi güzelde resmi twitter hesabına ve kulübün mail adresine yüklensenize "Ünal başkan bize PODOLSKİ' yi getir" diye kesinliklee dikkate alınıp başkana iletiliyor mesajlar bkz. keita' nın transfer girişimi ve şike olaylarındaki taraftar baskısından yapılan sert açıklamalarda taraftar etkili olmuştur.

hemen şimdi resmi twitter hesabı: @GalatasaraySK

En azından Podolski'den vazgeçildiğini bildirmediler. Bir umut veriyor :coffee:

Biraz haksızlık ediyorsunuz,avrupa olmadan ve bu kadar leş futbolculardan olunan kadrodan ne hale geldik.Arda gitmeseydi şu an takım gibi takımdık,Arda'nın gitmesinde de yönetimin suçu yok.Sol açık ise zaten Futbol dünyasında çok ender bulunan pozisyonlardan biri.Yine yönetim en iyisini yapacaktır,benim güvenim tam.

ben ciddiyim borçlarımız çokmuş yardımcı olmak lazım takıma :(

Twitter'dan dün gece bir gazeteci(hangisi hatırlayamıyorum) yarın Galatasaray'lıların bayramı 7:10 diye yazmıştı.. Heyecan dorukta :)

Yönetim yeni geldi gerekli aksiyonları almalarını bekleyelim ilk önce bize ihtiyaç duyduklarında ki şu an bile bunu Gsstore ya da diğer projelerden gerçekleştirebiliriz biz elimizden geleni yaparız.Ama biraz zaman vermek lazım.

Çözüm belli. Kısa vade de borçlanıp 2 isim daha alınmalı seneye Şampiyonluk + Reklam + Ş.Ligi gelirleri alınıp kulüp refaha çıkar. Sonra 2-3 genç alıp takıma monte eder defansa da bir yıldız-kalite alırsın.

2 ay önce podolski dense burun kıvrılırdı.Şimdi gelse bayram edeceğiz.Üstelik arda gitmişken.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt