Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

FT : "Bayramın ilk günü daha :) Bir müjde olacaksa Bayram 3gün. Böyle bir müjdeyi vermek istiyoruz. Öyle birşey olursa da paylaşırız. Şuan olmayan birşeye "net" cevap vermek zor. Ama uğraştığımızı bilsinler. Çok uğraşıyoruz gerek ben gerekse Yönetim ve transfer heyeti. Çok açık olmayacağı belliydi o yüzden ancak bu kadar söyleyebilirim".

FT : "Bayramın ilk günü daha :) Bir müjde olacaksa Bayram 3gün. Böyle bir müjdeyi vermek istiyoruz. Öyle birşey olursa da paylaşırız. Şuan olmayan birşeye "net" cevap vermek zor. Ama uğraştığımızı bilsinler. Çok uğraşıyoruz gerek ben gerekse Yönetim ve transfer heyeti. Çok açık olmayacağı belliydi o yüzden ancak bu kadar söyleyebilirim".
güzel şeyler olcak.2-3 yabancı gelir,yerlide gelir.bizden giden baros olabilir.

yönetim bu kadar uğraşıyosa 3-4 oyuncu için uğraşıyodur.e o kadar ilgilenip gelecek deyip vazgeçtiğimiz olduki sona kaldı ne yazıkki.

bayram hediyesi olarak podolskiyi beklerken benauon un gelmesi elini öptüğümüz dedemizden para beklerken şeker almamız gibi bir durumdur

news_manset_resim_tt_df01.jpg

Forlan the end hiç istemiyordum çok iyi oldu :)

güzel şeyler olcak.2-3 yabancı gelir,yerlide gelir.bizden giden baros olabilir.

Zamanımız kısıtlı 1 oyuncu gelırse iyidir 2-3 yabancı alacak kontenjan yok kadroda , kımsede yedek oturmaya gelmez..

1 yabancı belkı 1 de yerli transfer olur transfer dönemi kapatılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt