Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arsene Wenger'in 40 milyon teklifi nasıl yaptığı ayrı bir şaşırtıcı haber ama asıl şaşırtan,Dortmund'un bunu reddetmiş olması.Çok ilginç.

Ayrica Götze asla o kadar etmez. Ben inanmiyorum o habere. Dortmund´a o para teklif edilcek ve Dortmund hayir diyecek öyle mi?

Galatasaray Sevgisi :heart::heart:

ne yapalım ;)

O çok sevdiğimiz,peşinden koştuğumuz Galatasarayımız da olsa ben bu sene Türkiye liginden soğudum.Ne zaman ki gerekli cezalar verilir o zaman aklımda şüphe olmadan kendimi fanatik taraftarlık mertebesine koyabilirim :)

Çok açık konuşamayacağını ifade eden Terim, “Kimse merak etmesin. Hem biz hem de başkanımız ve yönetim kurulumuz çalışıyor. Camiamıza bayram hediyesi vermek istiyoruz. Bayram 3 gün sürüyor bunu da unutmayalım. Fazla da bir şey söyleyemiyorum şu aşamada, beni anlayın.” şeklinde konuştu.

Wenger hayatı boyunca toplam 40 m € harcamamıştır takımına nerdeyse şimdi tüm bu parayı bir oyuncuya asla yatırmaz felsefesinden ödün vermez Göetze onun ergen fetişi sınıfına giriyor ama geç kaldılar onu bulup getirmek için. :)

arsen wengerin işi olmaz as takımdaki oyuncularla ancak b takımlarını inceler bebeleri bulur büyütür okula göndereri satar 20 -30 sonrada gelir man utd den 8 yer kupası büyük bir takım olmaya çalışırlar :)

Çok açık konuşamayacağını ifade eden Terim, “Kimse merak etmesin. Hem biz hem de başkanımız ve yönetim kurulumuz çalışıyor. Camiamıza bayram hediyesi vermek istiyoruz. Bayram 3 gün sürüyor bunu da unutmayalım. Fazla da bir şey söyleyemiyorum şu aşamada, beni anlayın.” şeklinde konuştu.

bayram hediyesi marlos fred falan olmaz herhalde:)

Elia Italya'da oynamaya sıcak bakmıyormuş. Katı defans yüzünden. Ingiltere'de oynamayı istiyormuş. Stilim Ingiliz futboluna daha uygun demiş.

Kadro derinliği için iyi olur. Çok maç yapacağız bu sene hazırlık maçları dahil. Bence Marlos alırsak eğer tribünde oturmayı problem yapmaz. Zaten Sao Paulo'da yedek.

Su an 6 yabancimiz yok mu? 2 daha gelse yedek kulübesinde oturtabilecegeiz. Sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt