Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

podolsji yatmi köln 10 istiyor biz en fazla 8 demisiz neyse yatti arshavin gelmesin is yapmaz diego olabilir ama benayon ve sercan gelsin transferi kapatalim artik sahada konusun yeni transferlerimiz haha = )

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarlara bayramda transfer müjdesi olup olmayacağıyla ilgili soruya imalı bir yanıt verdi.

Bu sabah Lig TV'de yayınlanan 'Günaydın Futbol' programına telefonla bağlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramı'nı kutlarken, transfer çalışmarıyla ilgili de konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray taraftarlarına bir bayram müjdesi gelecek mi?" sorusunu "Bugün bayramın ilk günü. Bayram müjdesi olacaksa bu, 3 günü kapsıyor. Şu anda netleşen bir şey yok, ama taraftarımızın olması için uğraştığımızı bilmesini isterim. İnşallah olur ve onlara bayram müjdesi veririz" şeklinde cevapladı.

Bu donem ki en buyuk transferimiz Muslera ! Bakalim Unal Baskan citayi daha da yukseltecek mi?

ya illa son gün transferi yapıcaklar illa yani illa yapıcaksınız taraftara bu eziyeti..

[video=youtube;2sPKqmrlLgc]https://www.youtube.com/watch?v=2sPKqmrlLgc&feature=player_detailpage[/video]

Benayoun İsrailli olmasa biraz sıcak bakardım, kıvrak oyuncu ama bu ligte çok sakatlanır.

bu saatten sonra kim gelirse gelsin arda'nin kalbimizdeki yerini dolduramaz... en azindan sahadaki performansini aratmayacak oyuncular secilsin!

İyide biz zaten yurtdışı oynamıyoruz ki dostum yokuz yani
Öyle degil renkdas,Onların liglerinin transfer dönemi 31 Agustos da kapanıyor...Yani 5 Eylüle kadar atıyorum Rooney İngiltere dısından bir takıma transfer olabilir ama 31 inden sonra yurticinden bir takıma gidemez...

Muslera, Ujfa/Eboue, Semih, Servet, Drenthe, Melo, Selçuk, Benayoun, Engin, Baros, Kazım.

bakin forlan gelmemesine cok ama cok sevindim adamm 33e giriyor sercan daha iyi olur bence nada bas parayi al emenikeyi cünkü duyduklarima göre istihbarat = ) : fenerler diyemez sikeci oyuncu aldi cünkü o zaman sikeyi itirafediyor cok yakin istihbarat benden demesi barros emenike takasi her an olabilir kaynak : istihbarat = )

Meira transferi gibi düşünün bizim transfer dönemi bitmişti ama Rusların devam ettiği için Meira'yı sattık 5 eylüle kadar vaktimiz var ama bu saatten sona gelicek oyuncular takımları kadrosunda düşünmediği futbolcular olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt