Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zaten o çizgi hep yükselse bize gelmez. son sene fiyatının düşmesi ise kötü olmuş. sorunlu adam olduğu açık

burdan sorunlu oldugunu nasıl cıkardın aga buna form düşüklüğünden kaynaklanan değer kaybı desek daha iyi olmaz mı ?? belki tekrar kendini bizde bulur cunku daha 24 yaşında

Cevap: Transfer Nöbeti

BEĞENMEMEK ne zamandan beri köstek olmak oluyor ?

Sen takımın kalbini Takımın Kaptanını 1 Saatte Sattın !!!

Yerini dolduramayacaksan SATMAYACAKSIN....

Arda kim drente kim ? aradaki farkı görmemek için futbol cahili olmak gerekir...

Ben ARDA'nın yerinden bahsediyorum sen bana muslera eboue diyorsun ... ne alaka ?

Muslera kaleden çıkıp asist yapmayacak sana...zaten hücum yönünden zayıfız iyice düştük...

sen yönetim'in sözlerini tutmadıklarını ima edersen sanki hiçbirşey yapılmamış gibi konuşursan o senin unuttuklarını yani yapılanları alınan futbolcuları sana tek tek sayarım. adam gibi kaleci gelmese ama misal podolski alınsa sen bu sefer de atacak adamımız var ama yine ufuk aykut devamlı yicek maç kazanamıcaz da diyebilirdin bu mantıkla?? yapılanları gör ve bugün FT'nin de dediği gibi "yönetimin komite'nin eksikleri kapatmak için çabaladığını bil" ben sana bunu tavsiye edebilirim yangına körükle gitmeden önce...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt