Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gignac haberi nerden çıktı bilmiyorum ama bence bizim gazeteler forumdan almıştır yabancı kaynaklı hiç bi haber yok gelse nasıl olur tadından yenmez forvet arkası bile oynar en azından frikik atıcak duran topa vuracak bi adamımız olur iddia ediyorum türkiye ligiinde ölüsü 20 golü geçer

Bu saatten sonra Kap'a görüşmelere başlandı diye açıklama yapılmaz.Direk transfer açıklanır.

Bence bildirmesinler önce imza attırsınlar sonra dümenden bildirirler.Ne zaman bildirsek bir aksilik çıkıyor.Bildirimlerimiz fanatik fotomaç haberleri gibi yahu.

Arkadaşlar sercan çok yerinde bir hamle... Fatih terim ile birlikte istenilen Sercan ortaya çıkacaktır.. Bu çocuk daha 21 yaşında... Sercan eğer kendisini geliştirirse avrupa çapında bir yetenek olur... Ben Sercanın kanattada çok başarılı olacağını düşünüyorum...

aynen ,bende böyle düşünüyorum

Gignac transferini unutun tekrar kadroya alindi rennes karsisinda kadroda olacak.Marsilya satmaz satamaz yani forvet olarak sayabilecegimiz tek gignac var ,remy ve ayew var ama onlarla guvenemez marsilya

Arkadaşlar sercan çok yerinde bir hamle... Fatih terim ile birlikte istenilen Sercan ortaya çıkacaktır.. Bu çocuk daha 21 yaşında... Sercan eğer kendisini geliştirirse avrupa çapında bir yetenek olur... Ben Sercanın kanattada çok başarılı olacağını düşünüyorum...
çağatay bey artık bugün somut bişiler olur dimi

çıkar ağzındaki baklayı artık.

D.Moskova, Çek yıldız için 6 milyon euro bonservis önerdi. Santrfor arayan G.Saray ise rotasını Fransız yıldıza çevirdi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Riera'yı kadrosuna katan G.Saray, forvete yapacağı transfer için de hareketli günler yaşıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin Çek santrforu Milan Baros'a Rusya'dan yeni bir talip ortaya çıktı.

DAHA önce Zenit'in ciddi olarak ilgilendiği Baros'a Dinamo Moskova da teklifte bulundu. Geçtiğimiz sezon Misimovic'i de kadrosuna katan Dinamo Moskova'nın G.Saray'a bonservis için 6 milyon euro önerdiği; Milan Baros'a da yıllık 4.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi.

AYRILMAK İSTİYORUM

BAROS'A gelen bu teklifle aklı karışan G.Saray yönetimi, bir yandan da takviye için çalışıyor. Cim Bom, bir ara Trabzonspor'un da kiralık olarak transfer etmek istediği Fransa Ligi'nin eski gol kralı Pierre Andre Gignac'ı almak için kulübü Marsilya ile temas kurdu. Marsilya'nın kendisini satmak için bazı İngiliz kulüpleriyle görüşmesi üzerine sinirlenen 26 yaşındaki Fransız santrfor 'Ayrılmak istiyorum' diye rest çekti.

SERCAN DA OLABİLİR

NİANG'IN geçtiğimiz sezon F.Bahçe'ye satılması sonrasında Marsilya'ya transfer olan Pierre Andre Gignac'ın, G.Saray'ın ilgisini karşılıksız bırakmayacağı bildirildi. Bu arada Bursaspor'un önerdiği Sercan Yıldırım, eğer yabancı forvet alınamazsa B planı olarak düşünülüyor. Yarın bu konu da son karar verilecek.

neyine alışamıyor, aynı ligdeki takım zaten

demek ki çok hassas bir oyuncu :D

önemli bir golcü olduğu kesin

ama o istatistiği gyana balon diyenlere sinirlendiğim için yazdım

gyan kötü futbolcu değil ama balon..9 falan etmez..6 7 ederi..sunderland galiba 15'in üstünde verdi..şimdi 8'e 9'a satmaya çalışıyor..

Gignac transferini unutun tekrar kadroya alindi rennes karsisinda kadroda olacak.Marsilya satmaz satamaz yani forvet olarak sayabilecegimiz tek gignac var ,remy ve ayew var ama onlarla guvenemez marsilya

remy i vermezler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt