Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Transfer Nöbeti
Bugün çok hareketli olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gyan mı Gignac mı derseniz Gignac derim. Birisi Fransa'dan geliyor birisi EPL'den. Fransa'dan gelenlerin ne kadar uyum sağladığını görüyoruz. Ha diyeceksiniz Gyan da Fransa'dan gitti ama sonuçta EPL'ye alışmış bir adam. 1 adım Gignac önde.
Liverpool macerasın dışında Epl de de nal topladı renktaş.Aston Villa performansı vasat, Porstmouth da ise gol bile atamadı.![]()
[video=youtube;Wow3V2PYa7U]https://www.youtube.com/watch?v=Wow3V2PYa7U[/video]
Alın size santrafor.Biraz elinizdekiyle mutlu olmayı bilin ya![]()
transfer piyasasını da düşünmek lazım
falcao 40m ediyorsa, gyan da 15m eder
Geç bildirme,ertelenmiş bildirme ayrı şeyler.Sen oyuncuyla imza atıldığını bildirdikten,verilecek paraları bildirdikten sonra,oyuncuyla görüşmelere başlamıştır diye bir bildirim niye gönderirsin?Anlamsız olur![]()
adam yunanistanda R10 gibi karşılanmıştı ayıp olmuş![]()
[video=youtube;Wow3V2PYa7U]https://www.youtube.com/watch?v=Wow3V2PYa7U[/video]
Alın size santrafor.Biraz elinizdekiyle mutlu olmayı bilin ya![]()
Tamam işte renktaş bazen istatistikler önemli değil. ama bizde kral olduve bence Gingac' da da kral olacak kalite var
![]()
bende elmader'i cok kucumsedigimizi dusunuyorum ... Baros + Elmader + Sercan bence forvet için yeterli ya ... bi sol bek yada orta sahaya yaratıcı ortasaha alınması yabancı forvetden cok daha mantıklı olur gibime geliyo
Mesela transferin bitmesine 2 saat kalasıya menajerler aracılığıyla bir oyuncu teklif edildi.O 2 saat içinde bildirim yapacak zaman mı kalır?![]()
Gyan'ın da Fransa karnesi o kadar parlak değil ona bakarsan. Hızı, gücü ile rakip savunmayı yıpratacak bir oyuncu ancak gol vuruşları iyi değil, saç baş yoldurması muhtemel. Nokta santrafor değil de daha çok ikinci-forvet, sağ-forvet'e uygun bir oyuncu, gol umudumuz olması durumunda büyük hayal kırıklığı olacaktır. Gignac ise gol vuruşları ile ön plana çıkan bir oyuncu, güçlü, bitirici. Marsilya'da kötü bir sezon geçirmiş olabilir ama Toulouse'da yaptıkları ayakta alkışlanacak cinsten, Gyan'ın ise son DÜnya Kupası haricinde beklentileri karşıladığı bir sezon yok. Gignac'ın biraz kilo problemi var ancak bu iki oyuncuyu karşılaştıracak olursak aradığımız oyuncu kesinlikle Gignac, Gyan değil. Marsilya bırakmayacaktır ancak, istedikleri forvet transferini gerçekleştiremediler.
Mesela transferin bitmesine 2 saat kalasıya menajerler aracılığıyla bir oyuncu teklif edildi.O 2 saat içinde bildirim yapacak zaman mı kalır?![]()
Aslında önemli olan bizim neye ihtiyacımız var:
Son vuruşları iyi olan bir golcüye mi ? (Gignac)
Fiziğini kullanan bir golcüye mi ? ( Gyan)
Aslında ikiside iyi olur.Hatta ikiside gelse Baros gitse daha iyi olur.Eski havasında değil.
Konuşulanlara bakılırsa Gyan ı almaya daha yakınız gibi.
Ben Fatih Terim'in,kendi isteğiyle olmadığı için Elmander'e biraz önyargılı baktığını düşünüyorum.Şimdi "sen Fatih Hocaya nasıl önyargılı dersin çık git bu forumdan" diyenler olabilir ama,benim düşüncem bu yönde.Tabi başkan "Elmander'le anlaştık,Fatih Terim'in de olurunu aldık" dedi fakat,sanki hoca "Anlaşmışsınız artık,Elmander de kötü forvet değil" diye olur verdi bana göre.
1. gyan tek forvetin uzmanı, kralı
senelerdir ganada tek forvet oyunuyor ve çok başarılı2. gol vuruşları iyi değil dediğin adam milli formayla 51 maçta 26 gol attı
gignac kadar olmasa da, gyanın da son vuruşları oldukça etkili