Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim 2 tane santrafor alacağına 1 tane alsın (Sercan), bir de sol bek alsın. Bu santrafor merakı niye anlamış değilim...

beyler twittwrda gignac haberleri artmaya başaldı o adam gelirse bn ölürüm kalp krizinden beni kaybetmeye yüreğiniz yeter mi :)

Asıl leblebi gibi gol atan oyuncu,El Hamdaoui'dir.Disiplin sorunları var sanırım ama,çok iyi golcü.

Ulan çok sevinçliyim lig başlıyor ya 5 gün sonra..

Yeniden maça gitmek..

:D

Gyan bencede balondur balondan kastım bir anda şişirilmiş yüksek paralara transfer olmuş dünya kupasındaki üç beş maç hariç hiç bi zaman beklentileri karşılıyamamıştır guizaya bakalım ispanyada gol kralı olmuş üç sezon yerlerde sürünmüş bi sezon tutturmuş 25 gol atmış noldu balon olduğu anlaşıldı gyana bakalım kariyeri boyunca bi sezondaki o sezonlar 48 50 maçlık sezonlar 15 golü geçmemiş rennes te 48 maçta 14 gol bide 15 golü var kaçırdıkları saç baş yoldurdukları onları saymayacağım bize lazım olan son vuruş golcüsü bizim takım o topu her şekil o ceza sahasına getirir ama orda o topu kaleye sokacak adam lazım kontra atak futbolu oynasak bende gyan derim ama genelde biz bastırıyoruz rakip karşılıyor kanatlara iki tane düzgün adam koy ortaya gignac yada pavhlusenkoyu koy leblebi gibi gol atar her ikiside

gyan zaten golcü değil

yarım saattir anlatıyoruz, farklı özellikleri var

tek başına rakip savunmayı dağıtabilen bir oyuncu

Sercanı ne yapı ne edip almalıyız.Bu adam belki son vuruşları falan yetersiz ama bizim için inanılmaz yararlı bi transfer olur.Hücum rotasyonumuz sıkıntıda.Hem kanatlarda hemde forvette oynayabilmesi süper yemede yanında yat tabiri caizse.Aslında Sercan süper lig için yeterli olur ama bi Gyan ada hayır demem.

Sercan kiralanmasin direk alinsin ya 500 bin euronun hesabini yapiyorlar. baros gercekten okadar kötüyse satalim 7 milyona alalim Gignac'i üstünede bir ofansif orta saha tamamdir.

Ciddimisin ? Fabregas için verilen 30 normal ancak Pastore kendini büyük takımda ispatlamamış bir oyuncu. Fabregas senelerdir Arsenal gibi büyük bir takımda kaptanlık yapıyordu. Kesinlikle normal değil.

oyuncuyu değerlendirirken oynadığı takımlara değil, özelliklerine bakıyorum

pastore daha etkili bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt