Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalnız biz 4 3 3 oynayacaz kanat oyuncuları 10-15 atması lazım 4-3-3 de ama riera da kazım da golcü değiller fazla takımda on numara da yok selçuk ve melo da golcü değiller tüm yük ilerideki forvete kalacak bakalım nasıl olacak

Yönetim 2 tane santrafor alacağına 1 tane alsın (Sercan), bir de sol bek alsın. Bu santrafor merakı niye anlamış değilim...

Alınabilecek çok örnek var aslında. Atila Turan, Gökhan Süzen, Özgür Çek, Hasan Ali Kaldırım. Turan bu sene transfer oldu belki seneye alınabilir ancak Hasan hariç diğerleri rahatlıkla alınabilir. Hasan için Kayseri'yi ikna etmek imkansız heralde.

Dün sabah Çal Bir Roman Havası diyerek Roman Pavlucenko'yu işaret etmiştim.. Akşam basında çıkmaya başladı Galatasarayda en yakın aday Roman diye.. Bende bunu belirttim 3-4 üye beni hırsızlıkla İbrahim Setenin haberlerini çalmakla suçladı.. Kolpacı ve benzeri unsurlarla suçları...Olsun canları sağolsun o arkadaşların... Biz düzeyli yazmaya devam edeceğiz..

dostum takma sen kafanı, yaz boyunca gözlemlediğime göre, zaten en küçük bir aykırılıkta kuş olursun kafeslerler (ekseri hataen aslan kafeslerler), kolpacı olursun vs olursun burda bitmez bunlar. Bu sebeple he diyecen geçecen reyis.

Bende Sercan'ın kiralanması yerinde direkt alınmasından yanayım.:o

Pavlyucenko gelir bu saatten sonra...

Epl de 157 dakikada 1 gol atmış.

Benim şahsi görüşüm iyi transfer olur..Tek handikap yaşı...Elimizdeki 3 forvette 30 yaşında olacak.

Cogu kisi beni desteklemeyebilir ama ben yine de 1 tane sag acık alınmasını gerektigini düsünüyorum,Maclarda anlarız ne demek istedigimi:)

4 Eylül 2011 --- 1 Gün Kaldı.

İyi nöbetler arkadaşlar dünden bugüne bir gelişme var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt