Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pavlyuchenko almak gibi dangalaklığı yapmazlar umarım.

Gyan biz alamazsak inşallah Fenerde alamaz.Toniyi alsın onlar.

Sercan 3. santrafor ve kanat forvet alternatifi olarak alınacak..orta sahaya yabancı bir oyuncu gelecek bence...zaten Muntari cepteydi..bence ikisi ile kapatacaz.

sercanı aldıktan sonra bir yabancı forvet daha transfer etmenin ne mantığı olabilir? Düşün düşün aşamıyorum engelleri..

Şeref reyiz son olarak yiğit gökoğlan kulüpler görüşüyor diyor varmı öyle bişey?

ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Senin dusuncen nasil

Mesala Pavlicenko ve Elmander arasinda senin icin bir fark varmi

Mesala Pavlinin Elmanderden bu farklari var diye biliyuormusn

Bana gor yok tabiki her kesin gorus acisi farklidir

mladen petric olmasin ;) sözlesmeside bitiyor 2012 de ve hsv kötü gidiyor

Gignac daha genç bir isim Fransa Ligi'nden yapılan transferler her zaman daha fazla tutuyor bizde.Gignac gelirse sevinirim gerçekten.

Gignac

Sercan

Baros(gitmezse)

Elmander

Riera

Kazım

Engin

kulağa fena gelmeyen bir hucum hattı.En azından 1-2 oyuncu hariç hepsi hareketli isimler.Zeka olarak bir Hagi veya Arda yok belki ama motion var.Bize de artık ''Feelling the motion'' kalıyor bu durumda.

Galatasaray'ımızın dandik süperlig için forvete ihtiyacı yok ...illaki birini alacaklarsa solbek olsun.

kendi ismimim google yazdım,başka sitemizde arda için amma kapışmışım üye arkadaşlarla...herkes saldırmış üstüme..ama şubat 2010 da söylemişim arda dan bize bir fayda gelemeyeceğini:D

Galatasaray Basketbol Sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt