Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence oyle bıraz argo olabılır ama boyle adamı ıstemıyorum gelmesını kusura bakma

En doğal hakkındır reis;) Ne kusuru sana zorla beğendirecek halimiz yok ama üslubun kötü;) Benim de sevmediğim bir sürü futbolcu var.Benayoun,Berbatov,Rooney,Forlan,Drogba.Ama kötülemem çünkü saygı duyulacak adamlar işlerini iyi yapıyorlar;)

beyler ihraç ve ceza alnlar toiğine girdim nerdeyse 10 kişi aynı saatte ceza almış "dalga geçmekten" noldu ki?

Riera : Kendimi en rahat hissettiğim böle sol açık fakat sağ açıktada oynayabilirim.

Oyun içersindeki formasyon değişkliklerine göre hocamızın belirleyeceği yerlerde görev alabilirim.

Ama dediğim gibi kendimi kendimi daha çok sol tarafta iyi hissediyorum

reyisin söylediklerine göre Pavlyuchenko+Sercanla biter bu iş.

Burada konusulan forvetlerden komple olan Gignac. Birde Fransa Ligi'nin yarisi zenci, onlarla bogusmus adam her türlü is yapar Türkiye'de :asd:. Yetenek yoksa o ayri tabi.

Riera: ''Galatasaray'da göstereceğim performansla İspanya Milli Takımının kapılarını tekrar açabilirim.''

Şeref' in Gyan zor demesinden sonra içimde bir ürperti oldu sanki fenere gidecek.. kış kış içimdeki ürperti :D

yahu arkadaş nasıl bi gelişme yok yahu çıldırmamak elde değil aloooo bitiyor transfer dönemi yarın akşam neyi beklior yahu bunlar bugün mutlAk suretle somut bişiler olması lazım ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt