Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bize hala stoper lazım :(

Lan nasıl bir takımmışız Halit ya. O kadar adam aldık hala ihtiyaç var değil mi ama :) Allah korumuş bizi geçen sene. Arda'nın dediği gibi "biz olmasak formamız zaten bu kadar puanı toplardı" :)

Enkaz diyorlar ya bizim için geçerli Emrah.Boşlukları doldur doldur bitmiyor valla.Ama stoper lazım yabancı değil, Türk lazım bize.

riera'ya arkadaşları albert diye seleniyorlarmış.

adam aynştayn beyler.

Riera : " Uzun bir kariyerim var. 1 adım anlamında bunu değerlendiremem. Mallorca'yı bırakıp ilkkez gurbete gittim. EPL'de çok yeni şeyler öğrenmiştim. Liverpool'da da öyle oldu M.City'de de. Bunlar önemli adımlardı. Olimpiakos. Şimdi de Galatasaray. Hiçbir zaman orta sıra takımlarına gitmedim. Şampiyonluk isteyen ve hedefleri olan kulüpleri tercih ettim. Böylesi büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum."

Riera : "Lakabım yok. Arkadaşlarım Albert diye çağırıyor beni. İdolüm Figo, Zinade gibi önemli isimler değil. Mallorca'da oynarken Stankovic vardı idolümdür."

altunterim Osman Altunterim

Keita'nın amcası 10 gündür neden Florya'da yatıp kalkıyor diye sormuştum geçen gece :) Hala cevap gelmedi he? Herşeyi BİLEN ABİLER :)

ne iş?

riera " idolüm mayorkadan eski takım arkadaşım stankovic"

bizim takimin zayif bölgeleri

sol bek

stoper

ofansif orta saha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt