Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelen cevaplara göre podolskiden sonra bu milleti tek bir isim güldürür;

10 André-Pierre Gignac

Gignac boşta mı?

Geçen sene 16 milyon €'ya Marsilya'ya transfer oldu. Ama teknik direktörle anlaşamıyormuş, ayrılmak istiyormuş diye biliyorum.

Ama Marsilya bu futbolcuyu 10'dan aşağı bırakmaz, bizimkiler verir mi o kadar parayı?

niye hayal olsun ki seneye şampiyonlar ligine gidersek, 40 mılyon gıbı bırde paraya kavusursak omere 5 tascıya 8 verebılırız bence vemelıyızde adam sonucta stturtgard gıbı bı takımda oynuyo bıze gelıp sl de kendını gostermek varken ayrıca orda 1.5 alıyosa bızde 2.5 net alır

serdar taşçıda yaşlanmadan türkiyeye gelmem edaları var o yuzden hayal..benım gozumde..ömer 5 e falan alınır dedıgın..hayalımdeki defans sissokho ömer serdar eboue :) inanılmaz olurdu..kaledede muslera...ufff uleeeyn :)

selamun aleyküm işler nedeniyle 2 gündür takip edemiyorum gündemi şeref aydını felan kimler geliyor neler oluyor gündemdekileri özetleyecek birisi varmı tşk.ler

Bu seneye bir sekilde bu defans ile atlatmak lazim, sonra seneye büyük bir revizyon gelmesi lazim. Muslera'yi da yemeyin Allah askina!

Gignac gelirse yakarıızzz bu gezegeniii yakarıızzzz!!!

Tamam sakinim. :asd:

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    10 KB · Görüntüleme: 53

Geçen sene 16 milyon €'ya Marsilya'ya transfer oldu. Ama teknik direktörle anlaşamıyormuş, ayrılmak istiyormuş diye biliyorum.

Ama Marsilya bu futbolcuyu 10'dan aşağı bırakmaz, bizimkiler verir mi o kadar parayı?

Kiralariz, gelecek sezonda 10 milyonu veririz, sorun olmaz bence.

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt