Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene 16 milyon €'ya Marsilya'ya transfer oldu. Ama teknik direktörle anlaşamıyormuş, ayrılmak istiyormuş diye biliyorum.

Ama Marsilya bu futbolcuyu 10'dan aşağı bırakmaz, bizimkiler verir mi o kadar parayı?

Verirler mi bilinmez ama kesinlikle değer.

gignacı çok tanımıyorum yalan olmasın süper star adayı olabilir ama podolski isim olarak çok daha önce dünya kupasında yıldızlaşmış bir futbolcudur kombine sayısını arttırır bu isim

Gignac´i satis listesine koydular diye biliyorum. Gözden cikardilar

Bildiğim kadarıyla Marsilya, yerine adam alamadığı için Gignac'ı bırakmama kararı almıştı.

Forvet alacagimiza Keita+Sercani alalim olsun bitsin

Tas gibi kadromuz olur iste

Gignac icin biri kısa bir metin hazırlasın yüklenek resmi siteye son gün sürprizi yaparlar belki.

Gignac'ta gelirse artık seneye Avrupa'da özlenen başarılara yelken açabiliriz.

Gignac ' ı Podolski'den fazla isterim. Kesinlikle çok kaliteli bir futbolcu, keşke alınsa.

eskiye rabet olsaydı bit pazarına nur yağardı. keita işi bonservis yüzünden yatmıştı bu sene teklif yapıp beklemeye geçiyoruz ve hali hazırda iyi oyuncuları ucuza kapatıyoruz. 7 ye sattığın adama 7 m €uro para verirsen bunun hiç bir yerinde mantık arayamazsın. fazla istediler almadık. sercan da 3 e gelecek. geçen sene adama 3 m teklif etsen gülerlerdi şimdi ederinin çok altına gidiyor.
Forvet alacagimiza Keita+Sercani alalim olsun bitsin

Tas gibi kadromuz olur iste

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

Rusya'da da transfer dönemi kapanmadı mı? Baros'a nerden geliyor bu teklifler?

Marsilya Gignacı bırakmaz.Kadrolarında Gignac dışında doğru düzgün santrafor yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt