Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaw beyler akıl var mantık var Gignac diyosunuz adamı 16 milyn euroya almislar adamlar onu satmalari icin drogba felan adamlarda olması lazım.uyanın artık....

Bizim en işi forvetimiz Elmander , Millet Cinyakla Manyakla uğraşıyor .bi elinizdekilerin değerini bilin Elmander 'i göreceksiniz komple bi forvet ;) , Baros 'u zaten biliyoruz :)

Yabancı forvete gerek yok nası olsa çift forvet oynamayacaz Baros - Elmander - Sercan yeterde artar süper lig için. Bence orta sahada ofans anlamında biraz sıkıntımız var, 10 numara tarzı bir oyun bekliyorum, gönlümden geçen Diego. Riera'ya 11 numara verildiğine göre kesinlikle Sercan + yabancı 10 numara(diego) alıp transferi kapatırız diye geçiyor içimden.

Marseille's Andre-Pierre Gignac bemused about botched Fulham move - ESPN Soccernet

Arkadaşlar haberin özeti şu:

- Gignac Fulham ile kesin olarak anlaşmış, sağlık testinden bile geçmiş. Ama Amauri Marsilya'nın teklifini reddedince, son gün iptal etmişler anlaşmayı, anlaşma da kiralıkmış.

- Sonra son gün Sunderland devreye girmiş, Gyan-Gignac takası teklif etmiş. Marsilya kabul etmiş teklifi, fakan Gignac "Ben paralı asker miyim üleyynnn" diyerek reddetmiş teklifi.

- Teknik direktörümle konuştum, benim yerime bir forvet bulamamalarını anlayışla karşılıyorum. Geçen seneki başarısızlığı bu sene telafi edip, aradıkları forvet olduğumu göstereceğim diyor.

Bana göre bu haber doğru ise, tek ihtimal Baros - Gignac takası gibi görünüyor, adamlar yerine bir adam almadan bırakacak gibi görünmüyorlar Gignac'ı. Baros + 6 milyon € bence adil.

Tek problem Fransa da transfer dönemi kapandı :)

Marseille's Andre-Pierre Gignac bemused about botched Fulham move - ESPN Soccernet

- Gignac Fulham ile kesin olarak anlaşmış, sağlık testinden bile geçmiş. Ama Amauri Marsilya'nın teklifini reddedince, son gün iptal etmişler anlaşmayı, anlaşma da kiralıkmış.

- Sonra son gün Sunderland devreye girmiş, Gyan-Gignac takası teklif etmiş. Marsilya kabul etmiş teklifi, fakan Gignac "Ben paralı asker miyim üleyynnn" diyerek reddetmiş teklifi.

- Teknik direktörümle konuştum, benim yerime bir forvet bulamamalarını anlayışla karşılıyorum. Geçen seneki başarısızlığı bu sene telafi edip, aradıkları forvet olduğumu göstereceğim diyor.

Bana göre bu haber doğru ise, tek ihtimal Baros - Gignac takası gibi görünüyor, adamlar yerine bir adam almadan bırakacak gibi görünmüyorlar Gignac'ı. Baros + 6 milyon € bence adil.

Bu haber dogru sozlesme icin Ingiltereye kadar gitti ama Marsilya son anda geri cagirdi :)

O da bu davranisa karsi kizdi.

altunterim Osman Altunterim

Cok güvendiğimiz bır kardeşimiz Sercan Yıldırım artık Galatasaraylı dedi.. Ben de hayirli olsun diyorum..

altunterim Osman Altunterim

Cok güvendiğimiz bır kardeşimiz Sercan Yıldırım artık Galatasaraylı dedi.. Ben de hayirli olsun diyorum..

Güvenilen arkadaş bence @enderhayriuysal

fcnblog FCN Blog

Yabancı oyuncu transferinde adaylar arasında Gyan zor gibi görünüyor. Cole ve Pavlyuchenko olabilecek isimler.. Son dk. süprizi olabilir.

SERKAN YETISMISOGLU gercek medya calısınanı Sercan Yıldırım GALATASARAY'a gıtmek ıstıyorum FATIH TERIM'le calısmakta gurur duyarım, bu aksama kadar yada yarın sabah transferın bıtmesını beklıyorum ben GALATASARAY ıle anlastım klubumede GALATASARAY'a transfer olmak ıstedıgımı ılettım gorusmeler olumlu suruyor ıns transferım gerceklesıcek demıs.

Fransa'da transfer dönemi bitti.Takas olması imkansız.Sadece oyuncu satabilirler.Alamazlar.

Yabancı forvete gerek yok nası olsa çift forvet oynamayacaz Baros - Elmander - Sercan yeterde artar süper lig için. Bence orta sahada ofans anlamında biraz sıkıntımız var, 10 numara tarzı bir oyun bekliyorum, gönlümden geçen Diego. Riera'ya 11 numara verildiğine göre kesinlikle Sercan + yabancı 10 numara(diego) alıp transferi kapatırız diye geçiyor içimden.

diego atleticoya gitti kiralık

SON DAKIKA

Sercan Yıldırım butuk ıhtımal GALATASARAY'LI oldu ama ımzalar daha atılmadı dun aksam Adnan Ozturk ıle İ.Yazıcı, dun su adada bır araya geldı imzalar atılmadan bıttı dıyemem ama Sercan GALATASARAY'a gıtmek ıstedıgını soyledı ve bu aksama kadar yada yarın acıklanacak SERKAN YETISMISOGLU gercek medya SPORTS TV'ye katıldı, Sercan kesınlıkle gıtmek ıstıyor baskanda bu aksama kadar ımzalar atılabılır demıs 4.2 € ıstemıs anlasma cok yakın bu aksama kadar GALATASARAY'lı olması beklenıyor.

4,2 fazla...

Gignac'ı unutun, Marsilya göndermeyi düşünmüş olabilir ancak yerini dolduracak adam bulamadılar, transfer dönemi orada da hala devam ediyor oslaydı bir olasılık olabilirdi ancak şu aşamada göndermeleri büyük kerizlik olur, göndermezler.

transfer dönemi kapanmadı mı Fransa'da,nasıl alacaklar Baros'u, ancak satarlar, o da bence zor

Katılıyorum, bence Gignac ihtimali %10 en fazla. O da ancak Ünal Aysal kafayı kırıp 12-14 milyon € bayılırsa, Marsilya Euroları görünce dayanamaz.

bu sene eziklerin şike ile yaptığı 5 te 5 e cevap olarak alın teri ile coşup 13 te 13 yapacağız inşallah.futbol takımı süperlig.1. türkiye kupası.2.erkek basketbol lig şampiyonluğu,3..türkiye kupası.4.bayan basketbol lig şampiyonluğu.5..türkiye kupası.6..avrupa şampiyonluğu.7.voleybol bayanlar lig şampiyonluğu.8.yüzme türkiye şampiyonluğu.9..Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı.türkiye şampiyonluğu.10..avrupa şampiyonluğu.11. kıtalararası şampynluğu.12.paflarda şampiyonluk.13.:)teşekkürler ünal başkan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt