Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen Halit... Bıraksınlar muhasebeyi Yönetim tutsun. Basındaki bir kaç insandan gaza gelip Galatasaraya zarar vermeye çalışanlara alet olunmamalı...Birde dikkat çekip muhalefet olma kaygısı seviyeyi düşürüyor...

Ntvspor ve türevlerine alet olunmamalı;) Neyse arkadaşlar ben gidiyorum,bir nargile tüttüriyim keyfimde yerinde:D

andre_piere_gignac_886985.jpg

Sen gel mübarek adam

Jurado ?

edit : gignacmış la :D

Sercan ve yabancı forvet transferi beraaber gerçekleşirse %90 4-4-2 oynayacağız. Sercan ile beraber Lucho gibi ofansif biir orta saha alırsak 4-2-3-1 ya da 4-3-3

Sercan'ı sanırım bizimkiler kiralamak istiyor. Bursa ise satmak istiyor. Takasada sıcak bakmıyorlar. Kiralık geleceksede satın olma opsiyonu bizde olmalı.

yerlilerimiz yerlerde sürünüyor dersiniz sercan gelince beğenmezsiniz.şükredin transfer yapıyoruz.FT istemese zaten almak için uğraşmaz kimse.bu kadar sıkıntıya girmeyin.önyargıya gerek yok.gelsin bakalım.kazım'a da öyle diyorduk 2.yarı en iyi oyuncumuzdu.bir yerde severek oynamak var bide gönülsüz oynamak.buraya gelince bazı şeyleri düzelir umuduyla ben isterim sercanı.cenk tosunu bende isterim ama antep 5'den başlar 10'a kadar çıkar.

[video=youtube;cKB6-M6pC5s]https://www.youtube.com/watch?v=cKB6-M6pC5s[/video]

Sercan Kanatlardan akar.. :tiphat:

Ben Sarpinho'yu izlemeye gidiyorum arkadaşlar daha bilet alacam maçtan sonra görüşmek üzere hoşçaklın :tiphat:

Burak Bozdag: Şuan Cüneyt ile konuşuyorum.GS ve Bayern Münih Ocak ayında görüşmek üzere anlaşmış.Kendisine göre GS'da oynayacak zira Bayern'de şansı yok.

Bahsedilen oyuncu Cuneyt Koz (18 yasinda, savunma oyuncusu). Burak Bozdag kimdir bilen varmi?

Bizim forum'dan,lovefoorballto...

insallah sercan transfwerı gerceklesmez o gıtsın helın lerle spor arabalarıyla takılsın boyle magazıncı oyuncuları ıstemıyorum

Artık aşalım bu konuları Onur.. Saha içinde görevini yapıyorsa,antrenmanlarda sorun çıkarmıyorsa, sakatlandığı zaman kendine iyi bakmayı becerebiliyorsa boş zamanlarında neler yaptığı, hangi magazinciye yakalandığı beni ilgilendirmez..

Haberlerde FT nin Rierayı ortaüçlüde kullanacağı yazıyordu..O zaman kadro böyle olabilir.

214790_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt