Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Sezgin Samsun'a gitmeseydi görürdüm ben Sarp, Anıl vb'yi.... Dua etsinler Sezgin'e hepsini topladı Galatasaraya da iyi bir uydu klüp oluşturdu :)

Sercan gelirse sol açık,sağ açık,forvet bölgelerinde rahatlıkla oynayabilir. Hatta riera ortaya çekilip sercan sol açık bile oynayabilir. Ben riera'da oyun kurucu ışığı görüyorum. ;)

Muntari'yi alabiliriz yanliz son dakika transferi olarak. adam bedava. bedava adamlari herzaman sevmisizdir :D

Ne Eboue ne Sabri ortasaha değil. Sabri aslında tam bek de değil. Oyüzden Sabri'yi bek, Eboue'yi ortasaha yaparak her iki bölgeyide yama ile geçiştireceğimize, Eboue'yi koyalım en iyi oynadığı yer sağ beke, Kazım ile hem kanadı yardırsınlar hem savunmada bir level atlayalım. Eboue'nin sağ bekten başka yerde kullanılmasına(zaruret dışında) karşıyım. Ortasahada Emre Çolak,Yekta ve Engin formayı kapamıyorlarsa Sabri'den futbolu bıraksınlar.

Elmander bizim ligde Barostan daha çok iş yapar bence. Süper ligde her zaman kuvvetli forvetler iş yapmıştır. Bakınız Makakula, Emenike, Cenk Tosun... Pavlyuchenko yada Hamdaoui iş yapar ama takımı sınıf atlatmaz. Alabiliyosan Gignac'ı alıp üst düzey bir takım ol yoksa Elmander, Baros, Sercan 3lüsü bu sene götürür bizi bence.

214750_Samsunspor.jpg

drem team -.- sitede dolaşırken gördüm.

Şöyle bir şey iyi olur :yenieek:

Muslera

Sabri Ujfa Servet Hakan

Melo

Eboue Selçuk

El-Hamdoui------Riera

Sercan​

[video=youtube;eBV3-1EXF0s]https://www.youtube.com/watch?v=eBV3-1EXF0s&feature=player_embedded[/video]

neyse artik orta sahayi duruma göre artik devre arasi yaparlar.

Aksine Sercan alınıyorsa forvet transferi duruma göre devre arasına bırakılır.. Forvet yerine gerçi bunu söylemekten dilimde tüy bitti ama hücumcu bir ortasaha gereklidir.

Ofansif ortasaha özellikle kendi sahamızda ki maçlarda kapanacak olan rakipleri açabilmek veya yenik duruma düştüğümüz zaman takıma bir canlılık getirebilmesi açısından çok önemlidir

Ne Eboue ne Sabri ortasaha değil. Sabri aslında tam bek de değil. Oyüzden Sabri'yi bek, Eboue'yi ortasaha yaparak her iki bölgeyide yama ile geçiştireceğimize, Eboue'yi koyalım en iyi oynadığı yer sağ beke, Kazım ile hem kanadı yardırsınlar hem savunmada bir level atlayalım. Eboue'nin sağ bekten başka yerde kullanılmasına(zaruret dışında) karşıyım. Ortasahada Emre Çolak,Yekta ve Engin formayı kapamıyorlarsa Sabri'den futbolu bıraksınlar.
İmparator bana Sabriyi ilk 11 de oynatacak gibime geliyor renkdas,Tabi kim hakederse o alsın formayı...Eboue orta sahada olmazsa saga cekilsin,sabri ortaya cekilsin...

el hamdaoui almak gerçekten çok kolay..ucuzda..ajaxda aldıgı senelık 1M cıvarında sanırsam..adam kadro dışı 2M ye alınır bilemedin 3M. eğer istediysek alırız yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt