Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sağlam bir Hamdaoui Avrupa'nın en iyi birkaç golcüsünden biridir.Bakın golcü diyorum,çok koşmaz,yırtıcı değildir fakat onun kadar sağlam son vuruşu olan çok az golcü var.
Tamam renkdas,belirli bir yetenekleri vardır birsey demiyorum ama Barosuda yabana atmamak gerekir, en önemli verisi TÜRKİYE SÜPER LİGİ GOL KRALLIGI ve Avrupa sampiyonası Altın Ayakkabı Ödüllerini almıs bir futbolcudur...İnsallah eski formunu İmparatorla beraber yakalar renkdasım:)

dediğiniz oyuncu ajax da oynayan Mounir El Hamdaoui mu?
:animation:

images

El Hamdaoui geçen sene lige çok iyi başlamıştı hatta bir ara golleri Bergkamp'in golleri ile kıyaslanıyordu.

hollanda basınında AJAX'ın 4 5M arasında bir ücret istediği söyleniyor..bu arada 2M 'ye yakınmış adamın yıllık maaşı..

adam kadro dışı ama şampiyonlar ligi(yada uefa bilmiyorum) listesinde adı varmış

beyler varmı bi geliime somut olarak erdoğan burda mısın

[video=youtube;EyKmJNnMl9E]https://www.youtube.com/watch?v=EyKmJNnMl9E[/video]

[video=youtube;iYHw4PbzHNY]https://www.youtube.com/watch?v=iYHw4PbzHNY[/video]

Forvet mi demiştiniz ? Bu adam Forvet işte , Bizimle adı geçen isimlerin arasında kesinlikle en iyisi , Ne Forlan Ne Gyan Ne de Gignac bu adamın eline su dökemez Muhteşem transfer olur , İnş alırız bu adamı

İyi hoş da bunca gol atan bir adamı neden Ajax satış listesine koydu, neden Suarez gibi bir adamı da göndermelerine rağmen kadroda tutmak istemiyorlar. Neden bu adam transfer sezonu kapanmasına ve Ajax'ta istenmemesine rağmen takımda kaldı. Niye hiçbir takım almaya yanaşmadı bu saate kadar da adam Galatasaray'a muhtaç duruma düştü. Biz de almazsak bu adamı Ajax'ın paf takımında oynayacakmış sanırım. Böyle bir soru işareti olan bir adam ne kadar verimli olur..

haha, Inter Forlani avrupa'da oynatamicak (ancak ocak ayin itibaren). cünkü Forlan yazin Athletico ile avrupada oynadi.

Adamlar farkina varmamis :D

Hayırlı günler renktaslar .. Varmı bi gelişme , daha kendime gelemedim.

İmparatorun bugun dogum günüymüş , iyiki dogdun Terim .. Nice senelere ins Galatasaray'ımızın başında ..

Hamdaoui Form'da olursa süper oynar, tam Türkiye ligi'ne göre Forvet.

Ama Form'da bir Baros 2 tane El Hamdaoui eder

Ajax TD'si de Boer tipik bir Ajax forveti istiyor. Sistemin bir parcasi olan. Mounir aksine oyun icinde daha cok serbest olmayi seviyor. O yüzden istemiyor Frank de Boer onu.

Bence yapıcagımız son isim çok büyük bi yıldız olucak. Bu sene alınan isimler arasında gercekten heycanlandıracak bir isim yok. Eger yönetim böyle bir hamle yapmıyorsa artık gercekte yazık olur. 3-4 aydır büyük bir beklenti var. Aysal Baskan'ın geldginde buffon, drogbalar beklerken suan icin büyük bir hüsran var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt