Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:animation:

images

baroşu çok severim hatta futbolu bizim takımda bırakmasını bile isterim...

ama bu adam da fena bir oyuncu değil.. orta bir yol bulalım 2 gömlek değilde yarım yada 1 gömlek üstün diyelim:D:D

şaka maka bu adam bizde iş yapar. gelirse takıma faydası çok olur..

Muslera

Ujfa-Zan-Servet-Caglar

Melo-Selcuk

Eboue-Sercan-Riera

Gignac

Yedekler:

Ufuk

Sabri

Semih

Hakan

Ceyhun

Yekta

Kazim

Colak

Engin

Elmander

Baros (?)

Bence bu sene cok iyi bi kadro kurdu yönetim.Tebrikler.

Sercan haliyle ilk 2-3 ay yedek olur. Perfformansa bakar. Kazım formda şu sıralar.

İsmi geçenlerden

Gignac>El Hamd>Pavlu

Gelirse forvet bakımından

Gignac>Baros=El Hamd>Pavlu

BDP'DEN ARDA'YA ALKIŞ

BDP kongresinde Milli Futbolcu Arda Turan’ın ismi duyulunca salondan büyük alkış geldi.

BDP kongresine katılan konuk siyasi parti temsilcilerin konuşmaları sürerken ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Türkiye-Kazakistan milli futbol maçından sonra “Attığım golü Türkiye Cumhuriyeti’ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum” diyen milli futbolcu Arda Turan’a selam göndererek “Arda kardeşime buradan selam olsun” dedi. Taş’ın bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

gitti ama haala kurtulamadik sundan,aklinca sehitler üzerinden siyaset yapiyor velet

nevzatdindar Nevzat Dindar

Gyan ve Cole'dan sonra Pavlyuchenko defteri de kapandı GS için..Diğerlerine bakalım..

20 dakika önce

:(

Takımın havasını değiştirecek, zor zamanlarda maçı çevirecek, tribünleri dolduracak ateşleyecek birine ihtiyaç var.

Yoksa Sercan da alınıyorsa Hamdouilere felan gerek yok

Seneye şampiyonlar ligine gideceksek transferi ya o zamana bırakalım yada şimdi alıyorsa en iyisini alalım

[video]https://www.onlinevideofiles.com/bursaspor-1-0-konyaspor-macin-golu-ozeti-16-08-2010.html[/video]

Gignac,Sercan,Elmander,Baros...

Biraz fazla degilmi ?

Hele hele 3 tane yabanci kötü olur.

Onu bunu oynatmasan küser...

El Hamdaoui pozisyon'a girince affetmez.

Yeni Jardel olabilir bizde.

İyi hoş da bunca gol atan bir adamı neden Ajax satış listesine koydu, neden Suarez gibi bir adamı da göndermelerine rağmen kadroda tutmak istemiyorlar. Neden bu adam transfer sezonu kapanmasına ve Ajax'ta istenmemesine rağmen takımda kaldı. Niye hiçbir takım almaya yanaşmadı bu saate kadar da adam Galatasaray'a muhtaç duruma düştü. Biz de almazsak bu adamı Ajax'ın paf takımında oynayacakmış sanırım. Böyle bir soru işareti olan bir adam ne kadar verimli olur..

Düşüncelerin yanlış çünkü böyle bi adamı Ajax performansı yüzünden bırakmaz , hatta ben bırakacağına bile inanmıyorum , El Hamdaoi gibi bir oyuncuya muhtaç diyorsun valla pes doğrusu bu adam first class forvet , belki teknik direktör ile anlaşamıyordur tabi Ajax 'ın onu göndermek istediğini sanmıyorum zaten ama varsa öyle bişey bi sorun vardır muhakkak

[video=youtube;s1VTsVeUHyg]https://www.youtube.com/watch?v=s1VTsVeUHyg&feature=related[/video]

Bu vidyo herseyi anlatıyor sanırım:D

BDP'DEN ARDA'YA ALKIŞ

BDP kongresinde Milli Futbolcu Arda Turan’ın ismi duyulunca salondan büyük alkış geldi.

BDP kongresine katılan konuk siyasi parti temsilcilerin konuşmaları sürerken ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Türkiye-Kazakistan milli futbol maçından sonra “Attığım golü Türkiye Cumhuriyeti’ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum” diyen milli futbolcu Arda Turan’a selam göndererek “Arda kardeşime buradan selam olsun” dedi. Taş’ın bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

gitti ama haala kurtulamadik sundan,aklinca sehitler üzerinden siyaset yapiyor velet

Bu ne ya.Doru duzgun seyler yazın.Velet falan noluyo? Kurtulamadık nedemek.Düşmanın sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt