Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu ne ya.Doru duzgun seyler yazın.Velet falan noluyo? Kurtulamadık nedemek.Düşmanın sanki.

Gercekten bir insanın soyledigi iste bu kadar carpitilabilir yazıktır günahtır! Soyledigi sadece barış olsun kimse ölmesin insanlar ölmesin... Arda bence Türkiyeden gitmekle çok doğru bir karar almış bunu bir defa daha anladım. Yazıklar olsun başkada birşey diyemiyorum...

Bence yapıcagımız son isim çok büyük bi yıldız olucak. Bu sene alınan isimler arasında gercekten heycanlandıracak bir isim yok. Eger yönetim böyle bir hamle yapmıyorsa artık gercekte yazık olur. 3-4 aydır büyük bir beklenti var. Aysal Baskan'ın geldginde buffon, drogbalar beklerken suan icin büyük bir hüsran var.

Katilmiyorum ... bence Muslera Buffon'dan daha iyi ve daha Heyecan verici bir Kaleci.

Buffon hem 33 Yasinda hemde Dizinden cok agir sakatlik gecirdi.

Muslera 25 Yasinda ve simdiye kadar agir sakatlik gecirmemis, gelecegi olan bir Kaleci.

Drogba'ya birsey diyemem tabiki.

[video=youtube;EyKmJNnMl9E]https://www.youtube.com/watch?v=EyKmJNnMl9E[/video]

[video=youtube;iYHw4PbzHNY]https://www.youtube.com/watch?v=iYHw4PbzHNY[/video]

Forvet mi demiştiniz ? Bu adam Forvet işte , Bizimle adı geçen isimlerin arasında kesinlikle en iyisi , Ne Forlan Ne Gyan Ne de Gignac bu adamın eline su dökemez Muhteşem transfer olur , İnş alırız bu adamı

El Hamdaoui cok iyi bir forvet gercekten. AZ bundan 3-4 sene once sampiyonluga oynayan takimdi ve o aralar Luis van Gaal ile cok iyi bir takimlardi. Basarilarinda El Hamdaouinin etkisi cok buyuktu. Bitiriciligi ve teknigi mukemmel ve genelde golleri de guzeldir. Ajaxta ise Suarez ile birlikte cok iyi bir forvet hattini olusturuyorlardi, fakat Hollandadaki cogu Fasli gibi disiplinsiz biraz ve antrenorlerle sorun yasadi. Videolarda ne kadar klas ve teknik bir forvet oldugunu anlayabilirsiniz. Gelirse bize cok sevinirim acikcasi...

Hamdoui, Pavlyuchenko, Arshavin, Gyan hicbirini istemiyorum..!!

Gignac ve Sercan gelirse süper olur..

Yanlis anlasildi Arda bence. Tamam Arda cok gereksiz islere giriyor, ancak TSK´da Kürt kökenli askerler yok mu? Türk analari da agliyor, Kürt analari da agliyor demek istedi bence. Ama bunu askerlerimiz icin söyledi. Hainler icin degil

Demek istediği aynen öyleydi zaten , ama anlamak istemeyen lafı ucundan köşesinden çekip istediği hale getirebiliyor.

Düşüncelerin yanlış çünkü böyle bi adamı Ajax performansı yüzünden bırakmaz , hatta ben bırakacağına bile inanmıyorum , El Hamdaoi gibi bir oyuncuya muhtaç diyorsun valla pes doğrusu bu adam first class forvet , belki teknik direktör ile anlaşamıyordur tabi Ajax 'ın onu göndermek istediğini sanmıyorum zaten ama varsa öyle bişey bi sorun vardır muhakkak

E tamam işte adamda büyük bir problem var ki Ajax performansına bakmaksızın kadro dışı bırakıyor. Artık gece hayatıyla mı ilgilidir, takım içi disiplinsizliği midir orasını bilemem ama kadro dışı olduğu kesin. Benim kafama takılan neden hiçbir takıma transfer olmamış 31 Ağustos'u geçmemize rağmen. Ajax satmak istemediyse tekrar kadroya niye almıyor. Bunlar soru işareti hep. Misimoviç olayına çok benziyor..

ajax forumlarını okudum..hersene bu adam hakkında transfer dedıkodusu çıktıgı ıcın sıkılmışlar heralde ki yeter artık gıtsın dıyorlar..ayrıca 2M ye yakın aldıgı ıcın satalım daha iyi diyenlerde var..Maksimum 4M'ye alınır.Minimum 2.5M.

bdp'nin şerefiz genel başkanı kendince yorumlamış. Arda "milli duygularım yüksek, milliyetçi bir insanım" diyor. Teröristin takım elbise giyeni kendine pay biçiyor. Ne şehidi ulan, *******lerden şehit olmaz.

Ugradı...:)

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

saol renktaş

teröristle benim sehit askerimi ayni gören tabiiki düsmanim.haddini bilecek o kimki tüm halklarin sehit cocuklari diycek...

Dedigine sonuna kadar katılıyorum. Bu olay cok derin.Burda konuşulacak şeymi? Ne yazıyor başlıkta transfer nobeti dimi?sen niye bunu gelip buraya yazıyosun? Ayrıca velet kurtulamadık falan guzel degil.Neyse yeri degil zaten bura yazmayın yahu cokmu zor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt