Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ibrahim seten bu sefer kotu sallamis adim gibi biliyorum gs kulubunden kimse oyle bisey demez

, kendileri bize teklif etmisler , bence ibrahim yazici degil bizim kulup nazlaniyordur

Düzeltecek gibi durmuyor, çok ileriye gidemez, çünkü pek bir özelliği yok geliştirmek için.

Eboue gerektiğinde yeterli düzeyde oynayacaktır sağ açıkta, adam çok tecrübeli nerede nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor.

Sercan sağ için de alternatif olabilirdi ama Bursa başkanı böyle yaparsa, bizimkiler de komik teklifler götürürse zor herhalde.
Bursa baskanıda bize gelince parayı artırır,Baskalarına gelince sudan ucuz fiyata satar(mesela)

Yası daha genc düzeltemez mi bzı eksiklerini,Kazıma iyi bir alternatif olurdu:)

Eboue sag acık oynayamayacagını düsünüyorum ben,Cünki ofans yönünden zayıf kalabilir.Madrid macına aldanmayalım:)

Evet her mevkide oynayabiliyor ama bana göre tek oynatacağım mevki sağ bektir Eboue yi. Kazım a da güvenip sağ açığı emanet etmem 1 sezon. Bunun için yırttık Keita diye kendimizi. Ama en azından alternatif yerli olarak Yiğit veya Mervan olabilir.

[video=youtube;eBV3-1EXF0s]https://www.youtube.com/watch?v=eBV3-1EXF0s&feature=player_embedded[/video]

;) ya yönetimimi hala seviyorum sirf pazarlik konusunda ne yazikki cok syky davrandilar ... bence yazik galatasaray gibi bi klüp arshavin podolski drogba gibi futbolcularla dahada cok para kazanirdi... ayriyeten imaj degeri fln bunlari hic düsünmüyorlar gibime geliyor dertleri sicak paraymis gibi... tabi yönetim icindeki catlak da cabasi

Hem yerli hemde yabancı için zaten gereğinden fazla veriyoruz yoksa gelmiyorlar.

Aldığımız oyuncuların yıllık ücretlerine bir bak : 2--2.5--3--3.3 milyon euro.Bu paraları başka hiç bir avrupa ülkesinde alamazlar.

Riera Ş.ligini bırakıp avrupada hiç olmayan bir takıma geliyor tek sebebi ne yazıkki : Para.

Galatasaray kendi kimliğine kavuştuğu zaman daha iyi transfer politikamız olacak.

anlasilan bu yil 10 numara bos kalacak..

SERCAN GİTMEZSE DÜNYANIN SONU DEĞİL

Sercan Yıldırım ile ilgili gelişmeleri de cevaplayan Yazıcı şunları söyledi:

"Avrupa'da transfer kapandı ama Arabistan'da birkaç takım var. Bazen istedikleriniz olmaz, bazı şeyler size uymaz. Maalesef problemler yaşadık. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Burada kalır. Oynayıp oynamayacağına ise ben değil teknik heyet karar verir."

kaynak dha, yalan olur bu transfer.

Güçsüzlüğünün bir türlü üstesinden gelemeyen Baros bu saatten sonra Galatasaray'ın birinci santraforu olamaz. Baros'a güvenerek çıkılan yol, yol değildir, açık ve net..

İbrahim Seten'in onunla konuştum, bununla buluştum muhabbeti çok kolpa kokuyor gerçekten de ama Şeref Aydın'dan sonra Gökmen Özdemir ile birlikte bu yaz gerek transfer gerekse futbolu ilgilendiren diğer konularda (play-off vs.) en tutarlı, doğru bilgileri verdiği de bir gerçek. Yani her gün twitter'dan onun, bunun ağızından bu kadar haber sallasaydı bu camia'da daha fazla barınamazdı, barındırmazlardı diye düşünüyorum. Ha kişisel olarak bakarsak duruma bana da aşırı derecede antipatik geliyor.

Hem yerli hemde yabancı için zaten gereğinden fazla veriyoruz yoksa gelmiyorlar.

Aldığımız oyuncuların yıllık ücretlerine bir bak : 2--2.5--3--3.3 milyon euro.Bu paraları başka hiç bir avrupa ülkesinde alamazlar.

Riera Ş.ligini bırakıp avrupada hiç olmayan bir takıma geliyor tek sebebi ne yazıkki : Para.

Galatasaray kendi kimliğine kavuştuğu zaman daha iyi transfer politikamız olacak.

insallah... ya ztn transferlere lafim olmaz cok süperdi tek ... istedigim bi yildizdi gercek bi yildiz drogba arshavin gibi ... onun üzüntüsünü yasiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt