Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SERCAN GİTMEZSE DÜNYANIN SONU DEĞİL

Sercan Yıldırım ile ilgili gelişmeleri de cevaplayan Yazıcı şunları söyledi:

"Avrupa'da transfer kapandı ama Arabistan'da birkaç takım var. Bazen istedikleriniz olmaz, bazı şeyler size uymaz. Maalesef problemler yaşadık. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Burada kalır. Oynayıp oynamayacağına ise ben değil teknik heyet karar verir."

kaynak dha, yalan olur bu transfer.

Yalan olmaz. Klasik taktikler bunlar. Biz tok satıcıyız, Galatasaray istediğimiz parayı versin demeye getirmiş :) Ama Ertuğrul istemiyor. Bize olmasa bile başka kulübe ama mutlaka elden çıkartacaklar.

Sağol kardeşim. Gerçi dün Emre ile inatlaşıp Fenerli Rambo yaptım ama yine dayanamadım. Senin avatarda iyiymiş :)

degistirecegim orjinal bi transfer yapacagim... :D uzun bi google scout ekibi kurdum transfer icin bakiyorlar yakinda avatarimi KAP a bilidirim =D

Yalan olmaz. Klasik taktikler bunlar. Biz tok satıcıyız, Galatasaray istediğimiz parayı versin demeye getirmiş :) Ama Ertuğrul istemiyor. Bize olmasa bile başka kulübe ama mutlaka elden çıkartacaklar.

Klasil taktik, aynı laflar, her sene aynı senaryo işte, Sercan Bursa'da kalır yine, en son bize gelir, bizimkiler belli ki yerlilere 1'den fazla vermiyor sanki yasak.

Dün demiştim, mesela Selçuk'u satma kararı alsaydı Trabzon bir şekilde ve 2.5 3 milyon fiyat biçseydi, bizimkiler yine 1 falan teklif ederlerdi ve alamazdık.

insallah... ya ztn transferlere lafim olmaz cok süperdi tek ... istedigim bi yildizdi gercek bi yildiz drogba arshavin gibi ... onun üzüntüsünü yasiyorum

Takımda o kadar eksik varki 10 tane transfer yapıyoruz hala Servet-H.Balta-Sabri-Ayhan-G.Zan gibi tartışılan bir sürü adam var genede.

Yıldız transferini 52.000 seyirciyi doldurmak için yapmak istediler olmadı.

Keşke Keita gelseydi aynı etkiyi yapardı.

Takımda o kadar eksik varki 10 tane transfer yapıyoruz hala Servet-H.Balta-Sabri-Ayhan-G.Zan gibi tartışılan bir sürü adam var genede.

takım iyi oynarsa dolar stad, isme bakmadan.

bence 2 eksik sol bek ve 10 numara (arshavin) gerisi bi türlü olur ... lige yeter seneye artik insallah belki yil arasinda hasan ali yi fln aliriz... ama umut doluyum farkindaysan orta saha güclendigi icin defans da az gol yiyor inter liverpool olympiakos real macinda toplam 3 gol yemisiz

Kim ne derse desin bir transfer döneminde 10 oyuncu gönderip 10 tane oyuncu almak kolay iş değildir, hele ki bu gelen 10 oyuncu arasında Muslera, Eboue, Selçuk, Melo, vs. gibi önemli oyuncular varsa. Takımın yarısının değişmesi gerekiyordu, deyim yerindeyse bir kan değişiminin yaşanması gerekiyordu ve bence yönetim bunu gerçekleştirmeyi başardı. Belki bu süreçte Arda'yı kaybettik, sözü verilen o dünya yıldızını getiremedik ancak ben oldukça başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum, dediğim gibi 3 ayda, özellikle de 2 yıldır sürünen, Arupa'da olmayacak olan bir takmın yarısını değiştirmek hiç de hafife alınacak bir iş değildir.

arkadaşlar a.polat ilk bırakıp Ünal başkan geldiğinde sunduğu revize bütçeyi hatırlayın, ekonomik durumu hatırlayın bu şartlarda transfer yapılamaz diyorduk bence bu kadar transfere bile şükür yarına kadar hiç adam almazlarsa bile sesimi çıkarmam yönetime

arkadaşlar şeref reis mi geldi bugün? eger geldyse neler söyledi bi özet geçermisiniz ? :))

arkadaşlar a.polat ilk bırakıp Ünal başkan geldiğinde sunduğu revize bütçeyi hatırlayın, ekonomik durumu hatırlayın bu şartlarda transfer yapılamaz diyorduk bence bu kadar transfere bile şükür yarına kadar hiç adam almazlarsa bile sesimi çıkarmam yönetime

bi transfer bekleyenler , bi tarafta bunada sükür diyenler , bi tarafta gecen sezon.....

Korkarımki transfer yapamadan transfer süresi dolacak:( Umarim oyle olmaz

neden korkuyosun reis takımda şuan forvet eksikliğimi var ? yönetim yaparsa forvet transferi yapacak ve şuan forvet ihtiyacımız oldugunu düşünmüyorum yalnızca sercan alınarak kapatılabilir bana göre yabancı forvete gerek yok..o yüzden transfer yapılmış olsun diye yapılması çok yanlış bana göre ...

Alacağımız forvet yarın sabah borsaya bildirilir akşama da açıklanır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt