Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neymar'ın barcayla anlaştıgı dedikoduları var .. 60 milyon€ bonservis ücretiyle 2012-2013 seneleri arasında Barca forması giyecekmiş.

Bu adamlar işini biliyor.

ibrahimseten ibrahim seten

2 ..GS'den 3.750 istedi. GS "2.5 olsun, bu paranın üstüne satarsak aradaki farkın yarısını Bursa'ya verelim" dedi. Bu iş olur gibi gözüküyor

43 saniye önce

1. TAP'tan Sercan bilgisi: G.Saray 500 bin e kiralama bedeli artı Musa'yı önerdi. Sorun opsiyonda. Bursa sezon sonu satış bedeli olarak...

1 dakika önce

Kim ne derse desin bir transfer döneminde 10 oyuncu gönderip 10 tane oyuncu almak kolay iş değildir, hele ki bu gelen 10 oyuncu arasında Muslera, Eboue, Selçuk, Melo, vs. gibi önemli oyuncular varsa. Takımın yarısının değişmesi gerekiyordu, deyim yerindeyse bir kan değişiminin yaşanması gerekiyordu ve bence yönetim bunu gerçekleştirmeyi başardı. Belki bu süreçte Arda'yı kaybettik, sözü verilen o dünya yıldızını getiremedik ancak ben oldukça başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum, dediğim gibi 3 ayda, özellikle de 2 yıldır sürünen, Arupa'da olmayacak olan bir takmın yarısını değiştirmek hiç de hafife alınacak bir iş değildir.

Sercan gelir ben sorun çıkacağını zannetmiyorum.. Seten fazla sallamış...

boş yere takımı şişirmeye gerek yok al Sercanı kapat transferi ya....belki 18 19 yaşında scout ekibi tavsiyesi bi yabancı alınabilir çerez parasına maksat 6+2 yi kullanmaksa

arkadaşlar şeref reis mi geldi bugün? eger geldyse neler söyledi bi özet geçermisiniz ? :))

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

demiş benimde haberim yoktu Baran Zorlu arkadasımızdan alıntıdır..:)

Kim ne derse desin bir transfer döneminde 10 oyuncu gönderip 10 tane oyuncu almak kolay iş değildir, hele ki bu gelen 10 oyuncu arasında Muslera, Eboue, Selçuk, Melo, vs. gibi önemli oyuncular varsa. Takımın yarısının değişmesi gerekiyordu, deyim yerindeyse bir kan değişiminin yaşanması gerekiyordu ve bence yönetim bunu gerçekleştirmeyi başardı. Belki bu süreçte Arda'yı kaybettik, sözü verilen o dünya yıldızını getiremedik ancak ben oldukça başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum, dediğim gibi 3 ayda, özellikle de 2 yıldır sürünen, Arupa'da olmayacak olan bir takmın yarısını değiştirmek hiç de hafife alınacak bir iş değildir.

Dediklerine katılıyorum.Gerçi 3-4 senedir 10 futbolcu alıp 10 futbolcu yolluyoruz.

Ama bu sefer taraftarın gözünü boyamak için yapılmadı direk 11 oyuncuları.

Öncedende Keita-Elano-Misimoviç gibi üst düzey oyuncular geldi ama 7-8 tane sıradan oyuncu alıp sonra bunları almak fayda etmedi.

Bu yönetim en önemlisi taraftara güven veriyor.İleriki senelerde çok daha iyi olacak gibi.

neden korkuyosun reis takımda şuan forvet eksikliğimi var ? yönetim yaparsa forvet transferi yapacak ve şuan forvet ihtiyacımız oldugunu düşünmüyorum yalnızca sercan alınarak kapatılabilir bana göre yabancı forvete gerek yok..o yüzden transfer yapılmış olsun diye yapılması çok yanlış bana göre ...

yabancı forvet de şart bence ama bu saatten sonra olmaz gibi.sercan geldiği takdirde inşallah beklenen patlamayı yapar yoksa işimiz çok zor

nokta

sercanla ilgili olumsuz bir durum mu var

Bursa yine tok satıcı tribine girmiş.

SERCAN GİTMEZSE DÜNYANIN SONU DEĞİL

Sercan Yıldırım ile ilgili gelişmeleri de cevaplayan Yazıcı şunları söyledi:

"Avrupa'da transfer kapandı ama Arabistan'da birkaç takım var. Bazen istedikleriniz olmaz, bazı şeyler size uymaz. Maalesef problemler yaşadık. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Burada kalır. Oynayıp oynamayacağına ise ben değil teknik heyet karar verir."

dha

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

demiş benimde haberim yoktu Baran Zorlu arkadasımızdan alıntıdır..:)

sağolasın kardeşim :)

arkadaşlar ben onu bunu bilmem en az bir tranfer daha yapacaklar yapmalılar barosu ve elmander den biri sakat diğeri cezalı olursa forvet kim oynayacak.inşallah ft zor zamanda kazım düşünmüyor dur.

1. TAP'tan Sercan bilgisi: G.Saray 500 bin e kiralama bedeli artı Musa'yı önerdi. Sorun opsiyonda. Bursa sezon sonu satış bedeli olarak...

2 ..GS'den 3.750 istedi. GS "2.5 olsun, bu paranın üstüne satarsak aradaki farkın yarısını Bursa'ya verelim" dedi. Bu iş olur gibi gözüküyor

Yabancı oyuncular olarak belli bir kalite yakalandı en azından da yerli kalitesi olarak hala çok kötüyüz.Selçuk dışında direk katkı yapacak yerli yok.Kazım,Engin gibi yetenekli ama istikrarsız Servet,Ceyhun,Sabri gibi saatli bombalar,Hakan Balta,Çağlar,Ayhan Akman gibi kalitemizi düşüren yerliler var.Kısaca YÖNETİME

Aykut-

Ufuk-

Sabri+

Servet+

Balta-

Çağlar-

Ayhan-

Engin+

Kazım+

Selçuk++

Şeklinde puan verilebilecek bir yerli rotasyonu yeterli geliyorsa devam etsinler.Sercan ++ olmaz ama mevcut kadroda + olur en azından.+ da bizim için sonradan girse sırıtmaz dediğimiz oyuncular bana göre.Ama o ''+'' tanımlanan isimlerden en az 3 tanesinin ve -'lerden de 2 tanesinin oynadığı düşünülürse ++'lık Selçuk ve Yabancılar'ın olası emekleri de boşa gidebilir.Bunun için transfer de en az 1 TANE ++'LIK YABANCI,VE 1 VEYA 2 TANE +'LIK Türk oyuncuya ihtiyacımız var ki -'ler ++'ları götürmesin.

arkadaşlar ben onu bunu bilmem en az bir tranfer daha yapacaklar yapmalılar barosu ve elmander den biri sakat diğeri cezalı olursa forvet kim oynayacak.inşallah ft zor zamanda kazım düşünmüyor dur.

Böyle bir durumda kazım forvet oynar.Kazımın yerine yekta orta sahada oynar, yada engin baytar.

Seten değilmiydi demin buraya taşımıştınız Sercan burada oynasın fıyatı artar isonra iyi paraya satarsınız.. O zaman demiştim sallıyor.. Simdide Galatasaray satın alma opsiyonu ile almaya çalışıyor diyor.. Bu çelişki değil mi? tutarsızlık değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt