Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan kötü demedim ama Bursa'da neden o durumda peki ? Neden dışlanmış oyuncuları alıyoruz hep.

O dislananlar da hep yetenekli futbolcular ama :) Türkiye´de yetenek metenek yok su anda. Benim aklima alinacak futbolcu gelmiyor. Gercekten gelmiyor. Türk futbolu öldü.

Şu an çok büyük ihtimalle yabancıda tek isim kalmıştır.Ve onda bir pürüz çıkması durumunda öbür alternatiflere yönelecek zaman bulamayabiliriz.Bugün görüşmelere başlandığıyla ilgili bir bildirim gönderilmezse,yabancı transferine çok az ihtimal kalır bana göre.En azından Yiğit'i alsak bari.

Alt yapından yetiştirdiğin adamlara Bülent Ünder gibi çürük zihniyetli insanlar kümede kaldığın ve düşme korkun olmadığı , ve avrupaya gitme durumun olmadığı halde 1 ( bir) kez şans vermezsen , Bursasporun müzmin yedeği ve kronik sakat ve gol kaçırma makinası Sercanın peşinden koşarsın böyle transferin son günü.

Teşekkürler Bülent Ünder:mad: :sopa:

bugün bildirim gelmediğine göre yabancı transferi yatar bence

İnşallah güveniyoruz da emre şu sözleri hala aklımda:) pazarlığı sevmem adamın değeri neyse verir alırım,transfer bütçesi yok ne kadar gerekiyorsa.. :)
Evet renkdas malesef öyle bir yanlısa düstü,Baskan olduktan sonra,İslerin o kadarda kolay gitmeyecegini anladı zaten:)Ben birazda yönetim kaynaklı oldugunu düsünüyorum,Yoksa Reis paraya kıyabilirdi:)

engin baytarı takıma bile yazmıyosunuz herkes ne kadar transferde aç ya asamoah gyan bile beğenilmiyo kimi istiyosunuz david villamı

O dislananlar da hep yetenekli futbolcular ama :) Türkiye´de yetenek metenek yok su anda. Benim aklima alinacak futbolcu gelmiyor. Gercekten gelmiyor. Türk futbolu öldü.

Hocam eskiden de yoktu ki işin aslına bakarsan.. Gerilemenin sebebi galatasarayın gerilemesi... Eskiden de GS ya altyapıdan çıkarır yada yetiştirirdi. Milli takımında nerden baksan son 15 yılını %60-70 oranında biz yüklenmişizdir. Türk futbolu galatasarayın gerilemesine veya ileri gitmesine endeksli bi şekilde hep paralel gitti.

Konuşulanlar Sercan'ın 3 yıllık imzalayacağı yönünde.Madem alındı,bari uzun süreli bir sözleşme yapın.

Ünal Aysal'ın çok zengin olduğunu biliyoruz, ne isterse aldığını. Ama Futbol'un içine girince olayın başka olduğunu anladı sanırım. Ve yanındakilerin de çok fena gazına geldi yaptığı açıklamalarda.

Yarın saat 5'te transfer dönemi bitiyor.Hala forvet peşinde koşuyoruz ama aslında defansta eksik kimse kendini kandırmasın.

Devre arasına kadar nasıl bir sistem üzerinden idare edeceğiz bakalım.Sadece Gignac gelse bile bu saatten sonra hücum gücümüz yeter bize devre arasına kadar.

Hala hiçbir gelişme yok sanırım.

Galatasaray: "Arda'nın boşluğunu Mustafa Sarp'ın sözleşmesini fesh ederek doldurduk"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt