Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rezillik. Yekta banko oynayacak bu takımda banko. Bu adam Bursa'da olsaydı görücektik forumu bursa alıyor biz alamıyoruz diye. Şimdi Yekta'yı yerin dibine sokanlar var bu forumda.

Yok ya 10 kişinin 9'u Yekta'yı tutuyor zaten, salla bursa taraftarını, baros'la selçuk'u da verelim diyoruz biz.

Renkdaşlar Şeref Aydın bugün herhangi bir bildirimde bulundumu KAP'a?

bu yılda transfer yapamadık dersenız yuh derler adama forvet harıç hatta forvet(elmander)iyi transferler yaptık ama yeterlımı degıl daha ama bu kadar art nıyetlı olunmaz belkı son zamanlarda gelen en ıyı yonetım şike olayındakı durumu ıle super bır yonetım

arda önce 2-3 transfer yapacagiz dediler -----arda gitti 12 million gelir geldi sadece bir transfer geldi 3 million verdik ----nerde o 9 million+ 2-3 transfer parasi ??

lütfen burakin bu cimriligi bu sezon muhakak sampiyon olmaliyiz 2 forvetlen bu is yürümez hele hele bu forvet baros'sa hic yürüm,üz[/QUOTE)

+10000 diyorum barosa güven olmaz cılızlaştı yere yıkılıyo her pozisyonda forvet lazım yabancı alıcaz inşallah

arkadaşlar herkese iyi akşamlar . transfer bu gece mi son buluyor yoksa yarın mı.

yekta kesin oynar, yoksa sabri ye kalir orta saha..

Hoca şu 11'i düşünüyormuş.

------------------------------------Muslera-------------------------------

------------ Eboue----------Ujfalusi.-----Servet------------H.Balta----------

-----------------------------------Felipe Melo------------------------------

----------------------Selçuk İnan------------------Engin-----------------

--------Kazım Kazım-----------------------------------------Riera--------

--------------------------------Baros-------------------------------------

Keita'yi kim söyledi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt