Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerin bu adamı alıp forumda yazılan yorumlardan sonra şunu anladım..

komşunun tavuğu komuşuya kaz görünürmüş..

ya beyler burda el hamdaoui ya laf atanlar bizde iş yapmaz diyenler bu adama iyi diyorlar...

bu adamı biz alsak yönetime küfür etmeyen kalmazdı...

valla garip...

Aynisini 20 post once ben yazdim hocam.Bir garip herkes

Boş verin F5 leri Nöbete Devam Arkadaşlar.Niyeee? Çünküü Nöbet Kutsaldır :yenieek:

yapma ben daha bugün bi aylik ceza dan ciktim cok kanima dokundu yazamamak :(
burda feneri öven çok gardaş.objektif olucam diye iyce adamın damarına basıyolar.fener geçen sezon ne yaptı ???hakemleri yanında 12-13 maç şike yapan bi takımdan bahsediyoruz.

şampiyon biziz ama daha çok gol görmek için forvet lazım:D

_tinerci SON DAKİKA: tinerim bitti! @ibrahimseten @_ertemsener @chemedya

:asd:

bu adamlar balli.isimsiz aldiklari adamlar bazen tutuyor.

alex bu sezon ne yapacak sence 30 gol mü atacak?geçen seneki alex'i unutun derim ve unutmayın bu sene şike yok :D

Bence bu şike olayları bizim taraftarın da gözünü fazla boyadı. Alex in bir standardı var ve nerdeyse her sezon buna yaklaşır. Şampiyonluğa oynatır, oynatmaz bilemem. Fakat şampiyonluktaki tek rakibimizin fener olduğunu düşünüyorum

LAN SERCAN'DA SON DURUM NE ? 4-5 SAATTİR YOKUM

Tamam sakinim

burda feneri öven çok gardaş.objektif olucam diye iyce adamın damarına basıyolar.fener geçen sezon ne yaptı ???hakemleri yanında 12-13 maç şike yapan bi takımdan bahsediyoruz.

aynen katiliyorum objektivlik nedir ya biz GALATASARAY taraftariyiz bize ne bu eziklerden bu sene onlara ztn cok pis takacagiz....

o değilde cidden bu adam bize gelse sevinmezdik söverdik yalan yok :D

NTV Spor'un son dakika bandıyla geçtiği habere göre; Fenerbahçemiz, İsviçre Ligi takımlarından Young Boys'un Kamerunlu forveti Henri Bienvenu ile prensip anlaşmasına vardı.

prensipmiş .

Tamam El Hamdoui'yede razıyız hem bonservisi hem senelik ücreti sudan ucuz bari onu alın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt