Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bienviu mudur ne haltsa iyi oldu geldiği . niang her türlü bu adamı cebinden çıkarırdı :asd:

imzami atarim bu nedir ya bize ne bu eziklerden

bi ara yanlış forumamı girdim dedim sanki fenerin kadrosu geçen sene mükemmeldi şikespor işte...ama bizim kadro taş oldu taşşşşşş melo tam takım adamı

Yahu şu febe yorumlarını bırakın Allah aşkına. Antu com.a cevirdiniz burayı.

bizim kadromuz fenerde olsa,buralarda herkez kafayi yerdi.

adamlar dünya capinda ve henüz 25 yasinda olan adami aliyorlar,bizde jöleli volkanla ugrasiyoruz.

ondar eboueye 3.5 milyon veriyorlar,biz orhana o parayi verdik.

ondar ligde en iyi yerliyi aldilar (selcuk).

ondarda 2 milli solbek,2 milli stoper var.

.

.

.

.

Adını dahi yazmayı tam beceremediğim bu adam Niang'dan daha iyiyse kimse Mustafa Sarp çok kötüydü demesin yahu.. Niang nerede bu adam nerede?

Biz hala bekliyoruz o yüzden. Hala bekletiyorlar son dakikaya kadar 10 bin euro falan yüzünden.

saçma sapan adam alacaklarına ben beklerim en iyisini alana kadar...

burda sercanı alalım derken ya bu adam da alınırmı diyenler.. şimdi bu adam tutarsa iyi iş yapar diyorlar...

ya sercanı alalım bırakın tutmazsa tutmasın ne kaybederiz ki?

21 yaşında yetenekli hızlı türk bir oyuncuyu bu fiyata bulmuşken alın deneyin ne olur?

yıllardır saçma sapan adamlara olmadık paraları verirkende bu kadar düşündülermi acaba?

fb ninyaptığı transferleri dünyada ancak adnan sezgin yapar:D

_ertemsener fb çok iyi transfer yaptı bienvenu geçen sezon başında a.madrid ve juventus tarafından istenmis olmamıştı.y.boys'u taşıyan adam

Megerse ne büyük topcuymus:asd:

ibrahimseten ibrahim seten

TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA: Gyan, Pavluychenko ve Cole transferleri gündemden kalktı.. Sercan ve bir yabancı alternatif kaldı..

ibrahimseten ibrahim seten

TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA: Gyan, Pavluychenko ve Cole transferleri gündemden kalktı.. Sercan ve bir yabancı alternatif kaldı..

50 saniye önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

[video=youtube;1KrUyn4yKAQ]https://www.youtube.com/watch?v=1KrUyn4yKAQ[/video]

offf. harika bi adam almışlar ya şu gole bak :///////////// !!

ligin 14. haftasını bekleyin bakalım kim kime çakıyo. Fatih hoca bizimkilere motivasyonu bir yüklesinde ne yapıyoruz onları bu sene hem TT da hemde Kadıköyde.

Nedendir çok bilmiyorum ama benim hala Arshavin umutlarım var millet. Arsenal'in Arteta ve Benayoun transferinden sonra bir kez daha yoklar mıyız dersiniz?

saçma sapan adam alacaklarına ben beklerim en iyisini alana kadar...

burda sercanı alalım derken ya bu adam da alınırmı diyenler.. şimdi bu adam tutarsa iyi iş yapar diyorlar...

ya sercanı alalım bırakın tutmazsa tutmasın ne kaybederiz ki?

21 yaşında yetenekli hızlı türk bir oyuncuyu bu fiyata bulmuşken alın deneyin ne olur?

yıllardır saçma sapan adamlara olmadık paraları verirkende bu kadar düşündülermi acaba?

aynen birebir katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt