Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar yönetime olan tepkimizi dile getirmenin zamanıdır.

Şike damgası vurulmuş klüplerin aldığı oyuncuları görüyoruz. Bu zor durumda bile aldıkları adamlar zikler, büğenvenu gibi uluslararası ün yapmış, yıllarca büyük klüplerde oynamış isimler. Gerçekten inanmakta güçlük çekiyorum bizim yönetimimizi. Adamlar milli takımlarında banko oynayan, tabiri caizse yıldız oyuncuları takımlarına kazandırıyorlar. Bizim aldığımız oyuncular ise Melo, Eboue, Muslera, Selçuk, Ujfalusi, Riera, Elmander gibi üst düzey olmayan isimler. Yönetimi istifaya davet ediyorum ve şu anda k.çımla gülüyorum

:asd:

LigTV´ye oturuyor 3 tane fanatik Fenerli, Fenerbahce´yi Barcelona gibi anlatiyorlar anasini satayim. Yok CL´de gruptan 1. cikarmis, Fenerbahce Barcelona ayarina gelmis UEFA korkmus falan filan. Taraftarlari her durumda deli gibi sahip cikiyor takimlarina, en dandik transferlerini bile Messi gibi gösteriyorlar (Stoch) vs. Hic fire yok. 1 tane hainleri yok. Deli gibi sahip cikiyorlar.

Gelelim bize.

Taraftar sahip cikmaz, hatta her oyuncusuyla alay eder, bir olumsuz yönünü arar, buldu mu dandik transfer yuaaaa der. 1 tane gazetecisi bile Galatasaray´i övmez, hep elestirir, yerden yere vurur. Her oyuncusuna idare eder iste, bence yeterli degil gibi yamuk yamuk yorumlar yapar. Bizim saf taraftarimiz da her yalana bilerek atlar ya.

Biz piskolojik savasi bilerek kendimiz kaybediyoruz zaten. Sizin yüzünüzden kaybediyoruz, hain gazetecilerimiz yüzünden kaybediyoruz, Galatasarayli gecinen hain ezik tipler yüzünden kaybediyoruz. Kendinize gelin artik ya.

illahaki objektif görünmek icin her oyuncumuza salliyorlar iste.

hadi bende 1-2 oyuncuya uyuz oliyordum oliyorumda.ama her zaman desteklerim ondari.hakan olsun,baros olsun.

milli takimda yaklasik bütün yerli oyuncularimiz cagriliyor.ama antepin,fenerin,kayserinin yerli oyuncularina bayiliyorlar.

ulan ardaya bile laf atanlar oldu.hele bi düsüsün.fenerbahcenin altyapisindan bi oyuncu cikacak.19 yasinda fenerbahcenin ve milli takimin banko oyuncusu olacak.5 senede yaklasik 150 gol ve assist yapacak ve henüz 24 yasinda.ardaya bi laf söyleyeni gebertiler,yemin ederim.

o isim amauri bence cunki juvede kadro disi ve kimseyle anlasmadi ayriyeten transfer sezonu kapandi

ibrhim Seten'in işaret ettikleri ya Mounir El Hamdaoui ya da Gignac. Sanki Gignac gibi :)

Ben Tanıdık Dediği İçin,Albayrak'ın Oğlu Zenci Dediği için . Fatih Terim Çok Yönlü Oyuncuları Sevdiği İçin Tahminimi Anelka'dan Yana Kullandım.Ama Ordu Hala Görüşüyosa Etik Olmaz :D

işden yeni geldim dünde düğünümüz vardı neler kacırdım

beyler sımdı benım kafa durdu sercan+ 1 yabancı forvet daha mı alıcaz :D

Anıl Dilaver hazırlık maçında 1 tane gol atmış bugün

Yarın aranızdayım gençler :D Ne zamandır yokum. Ayrıca Sercan iyidir.Müthişte bir transfer sezonu geçirdik

Mükemmeliz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt