Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Oha bu arada Halısahaya roketli saldırı nedir ya? Verilecek tüm mücadelelerde şiddet son çözüm olmalı ancak Halısahaya roketli saldırı? Bu tam anlamıyla haysiyetsizlik.

Fikirlerimizi konuşarak niye savunamyorz ki? :(

şimdi kazayla yine küfredicem.olmayacak..2 güne bi banlanıyorum zaten..

Allah belalarını verecek köpek soylarının!!!lanet kesim!!!

Marco Kirdemir

Sevgiler saygilar galatasaylilara lass ile bu gun konustum o cok istiyor galatasaraya gelmek icin ocakta real madritte uygun fiyata verir soz size getirecegim glatasarayada buyuk yildiz yakisir

İyi pazarlama taktiği.Çakal.

Amauri Juve de kalacağını açıklamıştı en son diye hatırlıyorum. Bence Seten sıkıyor.

ibrahimseten ibrahim seten

GS SON DAKİKA SON: İtalyan, siyah-beyaz formalı, uzun boylu:) Durumu 2 saate belli olur..

Amaurimi :D

Allah korusun. Yalnız İtalyan demiş, İtalya liginden dememiş ince ayrıntı ;) Juve var, Fulham var siyah beyaz giyen başka takım aklıma gelmiyor.

Marco Kirdemir

Sevgiler saygilar galatasaylilara lass ile bu gun konustum o cok istiyor galatasaraya gelmek icin ocakta real madritte uygun fiyata verir soz size getirecegim glatasarayada buyuk yildiz yakisir

nuri iyileştikten sonra elden ckaracaktır onu Mourınho .. İsabet olur isterim vala öyle bi oyuncuyu ..

toni gelecekse hic forvet transferi yapmiyalim

amauri iyi de toni leşh ya amauri en az 20 atar bu ligde

istemiyorum forvet transferi falan bu ne ya fıtık oldugum oyuncu tipi geliyor amauri veya toni ikisine de uyuzum. düsman basina vallahi.

amauri mi tonymi bienvenue gelseydi ya asadsada :D

İTALYAN diyor Amauri İtalyan değil, Toni'yse komedi olur, adam yürüyemiyor ya.

toniyi istemiyenler var yuh arkadaşım ya sakat barosla mı devam etmek ıstıosunuz

Uzun boylu diye beliittrgine göre

Hayırlı olsun:tiphat:

Luca-Toni.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt