Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaslar.. toni gelse bilene üzülmeyin.. kaliteli bir futbolcudur.. toninin gelmesi rekabetin artmasi ve barosun formunun cikmasi anlamina gelir o bakimdan cok karamsal davranmayin.. sizce niye kiraliyoruz ? süper lige yeter seneye sampionlar ligi icin yenisi alinir

Senin toni'nin burda oynayacagına inanıyormusun ?

Toni falan gelirse kepenkleri indirelim abi.

Arkadaşlar konunun dışına çıkmayın.İkili tartışmaya girmeyin zaten son saatler.Devam ederse atılırsınız

toniyi istemiyenler var yuh arkadaşım ya sakat barosla mı devam etmek ıstıosunuz

evet ben istemiyorum, ne zaman en son izledin toni yi canli ,kaldiki eger toni yi alirsak bilki, taktik maktik olmayacak, sisir iceriye, toni ye topu, uzun top oynamaya baslicaklar ,hakan sukur un son zamanlari gibi ,nefret ettirmisti o zamanlar bu taktik beni:(

bence bu olabilir...

Vincenzo-Iaquinta-Juventus-Bordeaux-Champions_2361082.jpg

firatgunayer fırat günayer

Son dakika!!!!!!!.....Galatasaray:Sercan Yıldırım ve kulübü Bursaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır

Şu an 668 kullanıcı var. (180 üye ve 488 konuk)

Luca Toni değildir o.Bu arada bu seten neyi bilmiş yahu bunu bilsin.Şeref Aydın'dan başka kimseye güvenmeyin arkadaşlar.

Amauri could join Melo in Turkey

Amauri could join his former Juventus teammate Felipe Melo at Galatasaray this season.

The Brazilian striker who plays his international football for Italy has struggled to find space in Turin over the past year.

He went out on loan to Parma in January and rediscovered his form, but the Ducali cannot afford to make the move permanent.

It’s reported today that Galatasaray are showing an interest in Amauri, requested by Coach Fatih Terim.

He would be the second Juve player to join the Turkish giants, as Melo was loaned with an option to buy this week.

Football Italia - the Italian football website for English-speaking football fans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt