Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Iyi nöbetler arkadaslar. Hele sükür foruma cep telefonundan girebildim. Güzel olmus. Emegi gecenlerin eline saglik.

Sercan kiralik gelmiyor bu arada. Bonservisiyle aliyoruz, aldik hatta bence. Gecici transfer filan dememisler. Zaten 2 gündür görüsüyorlar. Aldilar ki KAP´a bildirdiler. Artik yemez almamak :D

Hayirli olsun. Selcuk´tan sonra en sevindigim yerli transfer. 3 senedir Galatasaray´da görmek istiyorum

ibrahimseten ibrahim seten

1. LucaToni Juve'den yılda 4 milyon e alıyor, gs "2.5'u ben vereyim, 1.5'u siz" dedi. Juve teklife tamam derse iş biter. terim de onay verdi

Luca Toniyi alan aldıran kim olursa yönetim teknik heyet, hepsi taraftarın gözünden düşer. kim lan luca toni?

toniye gereksiz mi yükleniliyor acaba

tabi ki beklenilen oyuncu değil ama geçen sene serie a'da 187 dakikada 1 gol atmış

gerçi çok yaşlandı ve ağırlaştı

Ahmet Cakar ARDA turanin Reziligni anlatacakmis reklamlarden sonra ...... arda kotu yolami dusmus arkadaslar benim heberim yok?

madrid macini izledin mi? izlediysen eger elmanderin real madridli hiç bi oyuncuya kafa topu vermedigini görebilirdin, iska geçmedi kafa toplarinda

bize hava toplarinda etkili biri degil, yaratici , skoru her saniye degiştirebilecek kapasitede biri lazim

elmander su an hala EPL de olsa degeri 5m € olsa, forumun cogu aglardi alin su adamiiiiiiiiiiii diye. Yazik oldu bonservissiz geldi diye göremiyor kimse adamin ne oldugunu

+

Sunu da söylüyorm, eger toniyi alcaklarsa hiç transfer yapmasinlar yekta forvet arkasi oynasin. Yekta su an ingiliz ve ya ispanyol olsa Galatasaray 5-6m € ya transfer etmeye calisirdi

katılıyorum ama Elmander in çok kafa golü atacağını asist yapacağını tahmin etmiyorum H.Ş kadar

H.Ş etkisi yapabilecek biri lazım bize...

sercan gelecekse toni filan ama ha almayın orta sahaya bir yedek alın böyle bir panter :D

baba sercan kiralık gelmiyo oleyyyy

Sercan Elmander Baros. En iyi forvet hattı.

Muslera En iyi kaleci.

Defans leş valla övmicem o kadar iyimser değilim ama Eboue ve ujfa az çekip düzenledi orayı :D

Ortasahada Sabriyi biri keserse En iyi Ortasaha.

Bu takım mı şampiyon olamayacak? Güldürmeyin adamı :D

Sercan Engin Ceyhun ve Selçuk transferleriyle yerli kalitemizi arttırdık mı? Bu soruma cevap bekliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt