Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan Ardanin yerini doldurur.. yeri geldiginde forvete gecer.. Ardanin hizli verziyonu diyebilirmiyiz?

Fener Henri Bienvenu'ya kaldıysa başka bir şey daha demiyecem.Samsunspor alacaktı bu adamı sezon başı.Petkovic eski öğrencisi olduğu için çok istedi ama Samsun'a maliyetli geldi.Yoksa Samsuna geliyordu bu adam :D

mustafa sarp daha iyi forvet :D (biliyorum abarttım ama avatarın çok manidar abi:D)

Onu bunu bırakında Kap'a pazar günüde bildirim yapılıyormuş.:asd:

Luca Toni transferi çok büyük bir hayal kırıklığı olur. Yaşını geçtim adam tam bir odun

Arkadaslar sercan yüzde 100 bizde mi ??

yabancı forvet olarak kim gelecekk???

Sercan da alındığına göre performansı belirsiz bir forvet alarak kumar oynamaktansa, elimizdeki tüm hücumcuların verimini artıracak ofansif ağırlıklı, yaratıcı ve çift yönlü bir orta saha (10 numara falan değil) almak daha mantıklı bence.

84 ne ya falcao fabregas bize geldi de haberimiz mi yok

yanlışın var kanaltürk transferlere develere yüklü 13 küp altın harcadık

Mesela Belçikada Genk te oynayan bi Daniel Tozser var gidin bakın adam her maç yardırıyor tam bir merkez orta saha oyuncusu. Belçika liginde adından çokça söz ettiriyor. Ama millet bilmez ki bu adam bizde idi bi zamanlar ve oynadığı maç sayısı herhalde 5 yoktur. Gelelim Bienvenue ye

İsviçre liginde 90 tane gol atan adam olsa ne yazar. İsviçre ligi beyler. 7 gol atıp 3 gol yiyorsunuz. Yani demek ki her oyuncuya her istatistiğe aldanmayın. 3-4-3 oynayan bir takım young boys. her maç üst adamların :D Ligi de harika

Niangı çok arayacaklar çok

tozser Galatasaray alt yapisindan cikma desem ? :P

edit: pardon yazmişsin es gecmisim. Cok severdim o adami sari kafam :) ck ümitliydim, yolladilar..

sercan transferi ile FT adam eder kervanına bir isim daha eklemiş olduk böylece :D

footbaLLove footbaLLove

“@ich__: Galatasaray Podolski'den başladı Luca Toni'ye kadar gitti. Transfer bir hafta daha uzasın Van Basten'e kadar gideriz.”

3 minutes ago Favorite Retweet Reply

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt