Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

_ertemsener ertem şener

sercan'in evine röportaja gitmistim 2 sene önce! annesi galatasaray'da oynamasını çok istiyordu. tabi o bölümü yayınlayamadik

FifaSoccerBlog'un söylediğine göre Fifa 2012'de Türk takımlarından sadece Galatasaray yer alacak.

:lol:

yahu bu ibrahim setenin doruluğu nedir? başka gökmen özdemir filan duyum verdi mi arda dan gelen parayı kullan ry yönetim alooooooooo git al şu giginac yada el hamdouyi

Sercan Yıldırım ve Bursaspor ile Görüşmeler Başladı

Profesyonel Futbolcu Sercan Yıldırım ve kulübü Bursaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş

FifaSoccerBlog'un söylediğine göre Fifa 2012'de Türk takımlarından sadece Galatasaray yer alacak.

:lol:

Kapı hacklesekmi la yarından sonra .

_ertemsener ertem şener

kucukken hangi takimliydin dediğimde " gs uefa kupasini aldığında o sezon maçlarını izlerken heyecanla gs hayali kurardim" diye cevap verdi

sercan

Adamlarin yillik ucretleri, mac basi paralari ki hepsi 34 mactan hesaplaniyor. Bu arada asist ve gol pirimlrrinide hesaba katarak bu rakami elde ediyorlar. Yahu ayni ucretleri feneri, besiktasi da veriyor lakin hep galatasarayli futbolcularin ucretleri hesaplaniyor cok ilginc gercekten. Mesela ben medyada zigler'in maliyeti net bir bicimde okumadim. Ama ayni medya melo transfer edilince ortaligi ayaga kaldirmisti.

cunki iclerinde hep bir umut vardi galatasaray batip yok olacak diye simdi transferleri bir bir sokuyoruz bunlara kafayi yiyorlar :D

footbaLLove footbaLLove

“@ich__: Galatasaray Podolski'den başladı Luca Toni'ye kadar gitti. Transfer bir hafta daha uzasın Van Basten'e kadar gideriz.”

3 minutes ago Favorite Retweet Reply

Bence yaşlı Van Basten bugünkü Luca Toni'den daha faydalı olur :)

Şu telegole bak anasını satim tüm maliyetleri yazıyorlar 107,5 Milyon € çıkardı hesabı bu nedir arkadaş ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt