Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah hepinizin Allah belasını versin Kanaltürk'te o tabloyu hazırlayanların özellikle de sunucu kelin..Ulan şerefsizler fenerin transfer tablosunu yaparken maç başılarını kafa karışmasın diye yazmadık de sora gel galatasarayın transferlerinde maç başılarını yaz..:sopa::mad:

adriano.jpg

gelimmi???

Ibrahim seten Toni diyor,o diyorsa dogrudur.

Bir Bayern sempatizanı olarak yıllarca işkence çekerek izlemek zorunda kaldığım Toni gelirse ben maç filan izlemem arkadaş bu sene.Futbola devam etmediğini sanıyordum ve böyle gayet mutluydum.Toni nedir abi kameralar nerede yahu?

Şuraya yazacaklarımım muhtemel geyikler arasında kaybolacağını bilsem de yazıyorum.

Sizce kulüp kariyeri şüpheli olan 4 yıllık bir sözleşmeli Podolski'mi risktir,yoksa golcülüğü malum 1 yıllık Luca Toni'mi?

Avrupa'da olmayacağımız bu senenin ilerleyen dönemlerinde,Galatasaray finansal darboğaza girdi haberleri çıkacaktır ve gerçek olacaktır.Bu yüzden yine sözleşmesi biten adamlara yöneldik ya da ödediğimiz bonservis 10m euro etmiyor.Bu adam elinde patlasa bile fesh et sözleşmesini gitsin.Gelsin 10 gol atsın,Galatasaray'ı CL'ye taşıyıp 20m euro kazandırsın.Attığı her golün 2m euro değeri olur.Görevini yapar ve gider,teşekkür ederiz.

İnanıyormusun 10 gol atabilecegine bu kadar mücadeleci , sert , avrupada oynanmayan bir katılığa sahip olan ligimizde.

Bu adam gelirse biz Teşekkürle ugurlamayız bunu başka şekilde ugurlarız.

eğer yabancı forvet alırsak çift forvet oynarız gibime geliyor

muslera

sabri ujfaluji servet balta

eboue melo selçuk riera

sercan baros

Bir futbolcunun 5 yıllık alacağını hesaplayıp 70 80 milyon lira harcadı Galatasaray diyen salaklar.

1- Her aldığımız adamı sözleşmesi bitene kadar mı oynatacağız

2- Biz aldığımız adamları sattığımızda eski alacaklarını da sattığımız takımdan geri mi alacağız.

3- 5 yıllık ücretini hesaplayarak 80 milyon lira harcadı dediğiniz Galatasaray 5 yılda 800 milyon liradan fazla kazanıyor.

Beyler bu Italyan forvet konusu nedir?

yav burda pavluya falan yaslı derken ne tonı sı amaurısı bunlar gelecekse almayalım bence. devre arasında bakarız olmadı. yada kımseyı alamıyosak gıdın bony eiWilfired alın oda fıldısılı bence bızım lıgdede cok ıs yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt