Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

crouch u isteyen yönetim kesin toni yide istemiştir,bizde sanırım uzun boy kompleksi var,bi yanda elamnder bi yanda crouch bi yanda toni,aklımız havalarda herhalde 3 de bi işe yaramaz bunların ama işte ilgileniyoruz,pivot santrafor devri kapandı artık ama ilgilendiğimiz adamlar bunlar,yönetimde kimse yokmu ki bunları gören,hayır forlan dan crouch a geçmek ordan da toni ye geçmek nasıl bi anlayıştır ki

O dalga geçtiğin Crouch bize inanılmaz bir gol atmıştı hatırlarsan

Keita lafi geciyor yine bunun üzerine kadro kurmasak olmaz ben basliyim

-------------------------Muslera----------------------------

-Eboue------Ujfalusi---------------Servet-----------Hakan-

-----------------------------------------------------------

--------------Sabri-------Melo-----Selcuk------------------

-Keita---------------------------------------------Riera----

-----------------------Sercan-----------------------------

Saka maka, + 3-4 Milyon Euro´ya müthis bir kadro kurduk :D

Bu arada TFF, 5+3 'ü düşünecekmiş gelecek sezon. Fenerbahçe yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşamıyor ya hani?? Hemen böyle bir formül getirmiş o MAA denen Ş...siz..!!! Adam Fenerbahçe'yi nasıl şampiyon yaparımın her yolunu deniyor ya. Sinir olmamak elde değil.

Yemez o dediğin adamı bu sefer kesin düşürürler oturdugu makamdan..Bu kadar transferler yaptı takımlar , bi tarafı tutuşan bütün yabancılarını satmak zorunda kalan fener içinmi düşürecekler yabancı sınırlamasını..

Yemez hiç yemez adamı ülkeden attırır bu takım taraftarı.

Zaten daha neden düşmedi Federasyon anlamıyorum , madem yapamıyorsun bütün dünyaya rezil ettiniz bizi bu koltuk bu kadarmı değerli eyy Aydınlar..

Sen bırakmazsın belki ama o koltukla beraber seni atmasınıda düşürmesinide biliriz sen merak etme..!!!

299549_218587871524429_100001196523926_561502_7474348_n.jpg

Bence Luca Toni taraftarın gazını almaya yönelik.

Başkan olmanın verdiği heyecanla, Drogba, Arshavin dökül...

Sonra 30 milyon kişinin seni dinlediğinin farkına var...

Transferin son gününe kadar taraftarı gerçekten tatmin edecek bir yıldız transferi gerçekleştireme...

Son bir hamle ile, Luca Toni ismini ortaya at ki, taraftar çıldırsın sinirden, beklentiler yerle bir olsun.

Sonra sürenin bitimine saatler kala, esas alacağın oyuncuyu açıkla (örnek El Hamdaoui), Luca Toni geleceğine kimse gelmesin modundaki taraftar bayram etsin...

Bakalım haklı mıyım, sadece 17 saat kaldı...

crouch u isteyen yönetim kesin toni yide istemiştir,bizde sanırım uzun boy kompleksi var,bi yanda elamnder bi yanda crouch bi yanda toni,aklımız havalarda herhalde 3 de bi işe yaramaz bunların ama işte ilgileniyoruz,pivot santrafor devri kapandı artık ama ilgilendiğimiz adamlar bunlar,yönetimde kimse yokmu ki bunları gören,hayır forlan dan crouch a geçmek ordan da toni ye geçmek nasıl bi anlayıştır ki

Elmanderi bunların dışına çıkar Elmander ayaklarına hakim tekniği yüksek bir adam Crouch ve Toni için dediklerin doğru.

Elmander_9 Johan Elmander

Gyan SkySports UK ya aciklama yapmis. Yarin turkiyeye gidecegini soylemis.

Merhaba arkadaşlar

Ben özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalışıyorum ve son haftadır Acıbadem ürünleri satıyoruz.Daha doğrusu satmaya çalışıyoruz.

İşimle ters düşse de‚ konuştuğumuz Fenerbahçe´lilerin hiçbiri kadın‚erkek‚genç‚yaşlı Acıbadem´le ve Mehmet Ali Aydınlar´la ilgili hiçbirşey duymak istemediklerini ve böyle bir kuruma asla para kazandırmak istemediklerini söylüyor.

Böyle giderse işimden olabilirim ama hiç mi hiç üzülmüyorum.

Sanırım taraftarlarımız farkına vararak ellerindeki imkanlarla durumu protesto ediyor.

Kimse için beddua etmedim ama beter olsunlar.

Saygılar

[alıntı yap]

ReloadedLegend - 04.09.2011 21:02

Hahahah güzel güzel bunu bizimle paylaştığın için çok sağol renktaşım

[alıntı yap]

Suat OZSARIYILDIZ - 04.09.2011 21:03

Fenerbahçe taraftarı inandıgı doğruların arkasında durur... İyi haber !

[alıntı yap]

Semih - 04.09.2011 21:05

acıbademin ne ürünleri var‚sağlık işi dışında?

[alıntı yap]

angutdan adamlarin hayati palavra ya :D cok sesli güldüm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt