Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AYhyn0UCQAAK2zu.jpg

Forma yakıştı adama beyler

Fotoşort bu ben ilk bakışta anlarım hemen bana inanın beyler

Gyan için çok fazla umutlanmayın.Şimdi Fener alır falan küfürü basarsınız yönetime yine...

[video=youtube_share;VjOb6OA3SVo]https://youtu.be/VjOb6OA3SVo[/video]

arkadaslar gyan bize gelirse bol bol dans ederler kazimla.. rapci cikti bizim yamyam-.-

--------Baroş--------

-Riera---Engin---Keita-

----Selçuk--Melo-----

-Çağlar-------Eboue-

-----Servet-Zan-----

-------Muslera-------

Son gün Sercanın yanına Keita + gyan olmasın :) Taraftar olarak kafayı yerizz toplu halde

Yemez o dediğin adamı bu sefer kesin düşürürler oturdugu makamdan..Bu kadar transferler yaptı takımlar , bi tarafı tutuşan bütün yabancılarını satmak zorunda kalan fener içinmi düşürecekler yabancı sınırlamasını..

Yemez hiç yemez adamı ülkeden attırır bu takım taraftarı.

Zaten daha neden düşmedi Federasyon anlamıyorum , madem yapamıyorsun bütün dünyaya rezil ettiniz bizi bu koltuk bu kadarmı değerli eyy Aydınlar..

Sen bırakmazsın belki ama o koltukla beraber seni atmasınıda düşürmesinide biliriz sen merak etme..!!!

Öyle diyorsunda bütün Anadolu takımları 5+3'e destek çıkar.

Yerli oyuncularını bize daha fazla paraya satabilmek için. Fenerbahçe'de karşı çıkmaz. Adamların yerli kalitesi son derece iyi.

Bjk , Trabzon ve biz karşı çıkarız ama geriye kalan 15 takımın isteğiyle kabul görür.

Bu playy off sistemini sordularmı sanki bize?

Adamlar direk kafasına göre sistemi geçirdiler hayata.

Bence Luca Toni taraftarın gazını almaya yönelik.

Başkan olmanın verdiği heyecanla, Drogba, Arshavin dökül...

Sonra 30 milyon kişinin seni dinlediğinin farkına var...

Transferin son gününe kadar taraftarı gerçekten tatmin edecek bir yıldız transferi gerçekleştireme...

Son bir hamle ile, Luca Toni ismini ortaya at ki, taraftar çıldırsın sinirden, beklentiler yerle bir olsun.

Sonra sürenin bitimine saatler kala, esas alacağın oyuncuyu açıkla (örnek El Hamdaoui), Luca Toni geleceğine kimse gelmesin modundaki taraftar bayram etsin...

Bakalım haklı mıyım, sadece 17 saat kaldı...

El Hamdaoui gelsin, Hollanda'da coluk cocuk erkek kadin ayrimi yapmadan topunu keserim anasini satim :D

ibrahım yazıcı sadece ımzalar kaldı dıyor sercan hayırlı olsun camıamıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt