Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

#25235568 paylaş şikayet et

abdul kader keita - ek_i sözlük

selamlar beyler son gelişmeler neler biri söyleyebilir mi ?

Luca toni begenen bir tek allahin kulu yokmu su dunyada ne twitterde ne forumda begenen bir kisi goramdim guizanin daha buyuk hayrani vardi

Yaşı Toni gibi değildi ve İspanya gibi bir ligde penaltısız (yanlış hatırlamıyorsam) 27 gol atmıştı o normal renktaş krallığının ardından aldılar hemen

serkanyetis Serkan Yetismisoglu

Sercan para artı Musa çağıran karşılığında gs'ye kiralandi. İmza yarın 12.30'da..

Serkan yetişmişoğlu dediyse doğrudur. Bursa camiasına çok yakın bir gazetecidir.

Kiralık alsak bile opsiyonunu mutlaka almışızdır yoksa hiçbir anlam taşımaz..

o elemanın videolarını izleyip izleyip pire gibi adam türkiye de çok iş yapar demiştim. fener maçında izlemiştim ve bize gol atmıştı. çok yaşa polat ezik bahçe bizim ilgilendiğimiz oyuncularla ilgilendi hep sanki scout ekipleri yokmuş gibi ve polat da bunlara prim verdi zamanında...
Haldun Üstünel açıklamıştı onu bana al gel deseler alıp gelirdim anlaşmıştım dedi Polat'ın hediyesi oldu fenere

beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

#25235568 paylaş şikayet et

abdul kader keita - ek_i sözlük

Sevinçten ağlarım :)

Arda'nın biraz o çenesini kapaması lazım artık.

Belki de Gyan için para hazirlaniyor ondan kiralanmis olabilir.

serkanyetis Serkan Yetismisoglu

Sercan para artı Musa çağıran karşılığında gs'ye kiralandi. İmza yarın 12.30'da..

Serkan yetişmişoğlu dediyse doğrudur. Bursa camiasına çok yakın bir gazetecidir.
musa verilir mi ya ?:o neyse herkes hayatını yaşıycak bi şekilde musanın yaş 20 oynamaya ihtiyacı var.ama bonservisiyle almıştırız sercanı.

Sağlam yabancı getirecekler herhalde ki Sercanı para vermeden aldılar neredeyse :)

sercanı alsa idik ya direk ne gerek var kiralık opsiyon falan uğraşmaya ona güvenimizi hissetirirsek daha iyi oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt