Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
by byy mumkunse gyan getırın 17 ye kadar
by byy mumkunse gyan getırın 17 ye kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luca toni begenen bir tek allahin kulu yokmu su dunyada ne twitterde ne forumda begenen bir kisi goramdim guizanin daha buyuk hayrani vardi
Yırtık yokmuş, zorlanmış biraz.
Bepantenle ovsunlar, bişeyciği kalmaz![]()
Haldun Üstünel açıklamıştı onu bana al gel deseler alıp gelirdim anlaşmıştım dedi Polat'ın hediyesi oldu fenere
Kiralık alsak bile opsiyonunu mutlaka almışızdır yoksa hiçbir anlam taşımaz..
beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem
içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.
sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.
galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.
evine hoşgeldin!
(adria, 04.09.2011 23:52)
#25235568 paylaş şikayet et
abdul kader keita - ek_i sözlük
Anıl Dilaver Samsunspor'da İlk Golünü Attı ! [hd] TIKLA İZLE ben nasıl yanmıyam dağlarrrrrrrrr.lan niye kiralık verdiniz bu çocuğu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!devre arasına kadar bol gol atar inşallah !ve geri döner !!!!!!!!!
musa verilir mi ya ?serkanyetis Serkan Yetismisoglu
Sercan para artı Musa çağıran karşılığında gs'ye kiralandi. İmza yarın 12.30'da..
Serkan yetişmişoğlu dediyse doğrudur. Bursa camiasına çok yakın bir gazetecidir.
sence bu kadar beklemeye opsiyonsuz mu aldık? tabi ki de opsiyonu var sen Galatasaray'sın şekerspor değil.