Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem
içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.
sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.
galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.
evine hoşgeldin!
(adria, 04.09.2011 23:52)
#25235568 paylaş şikayet et
abdul kader keita - ek_i sözlük
beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem
içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.
sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.
galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.
evine hoşgeldin!
(adria, 04.09.2011 23:52)
#25235568 paylaş şikayet et
abdul kader keita - ek_i sözlük
Aynen öyle, bu olayla araları da açıldı sonra da istifa etti zaten.
Arda da biraz sussa fena olmayacak
Yorumlayalım doğru ya da yalan olma ihtimali var mı? Ekşi sözlükten pek anlamam ama oraya böyle haberler girmek normal bişey mi?
Galatasaray ve fb diyor, Gyan gelirse fbye gelme ihtimali de var.
Arda'nın biraz o çenesini kapaması lazım artık.
2.5 m euro opsiyon varmış Sercan'da.
Gyan filan gaza gelmeyin. Adam gelir Fenerbahçe'ye imza atar, sonra hepiniz kalırsınız oturduğunuz yerde. Skysport altyazı geyiği büyük ihtimalle yalan. Geçen sene de aynı palavralar dönüyordu.
Bir de bu Gyan'ı fener alamazsa, biz hiç alamayız açıkcası. Geçen sene de istiyorlardı. Niang'ı da sattılarsa Gyan'ı almamaları için hiçbir sebep yok. Verirler gerekirse 10-12 milyon yine alırlar. Bu sene adam gibi transfer yapmış değiller çünkü.
Fener bu yoklukta hem gyan hem su yank boysumu alacak hiç ihtimal vermıyorum ben..
Gyan filan gaza gelmeyin. Adam gelir Fenerbahçe'ye imza atar, sonra hepiniz kalırsınız oturduğunuz yerde. Skysport altyazı geyiği büyük ihtimalle yalan. Geçen sene de aynı palavralar dönüyordu.
Bir de bu Gyan'ı fener alamazsa, biz hiç alamayız açıkcası. Geçen sene de istiyorlardı. Niang'ı da sattılarsa Gyan'ı almamaları için hiçbir sebep yok. Verirler gerekirse 10-12 milyon yine alırlar. Bu sene adam gibi transfer yapmış değiller çünkü.
ardanın söylediklerini çarpıtıyorlar alet olmayın bunlara arda şehitlerimiz derken pkklı o.ç larından bahsetmedi türk ordusundaki tüm milletten bahsetti ama şerfsiz medya ve köpekler çarpıtıyor işte bu kadar kolay kanmayın hemen azıcık düşünün. İyi ki de gitti de kurtuldu çocuk yazık ya
Ekşi'de millet Keita'ya geldi gözüyle bakılıyor dalga geçme ihtimali yüksek