Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

#25235568 paylaş şikayet et

abdul kader keita - ek_i sözlük

Yorumlayalım doğru ya da yalan olma ihtimali var mı? Ekşi sözlükten pek anlamam ama oraya böyle haberler girmek normal bişey mi?

Gyan filan gaza gelmeyin. Adam gelir Fenerbahçe'ye imza atar, sonra hepiniz kalırsınız oturduğunuz yerde. Skysport altyazı geyiği büyük ihtimalle yalan. Geçen sene de aynı palavralar dönüyordu.

Bir de bu Gyan'ı fener alamazsa, biz hiç alamayız açıkcası. Geçen sene de istiyorlardı. Niang'ı da sattılarsa Gyan'ı almamaları için hiçbir sebep yok. Verirler gerekirse 10-12 milyon yine alırlar. Bu sene adam gibi transfer yapmış değiller çünkü.

beyler şöyle birşey buldum ama..Nedir ne değildir bilemem

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

#25235568 paylaş şikayet et

abdul kader keita - ek_i sözlük

hatta şu sıralar istanbul'a gelmek üzere olduğu söyleniyor. havaalanı'nda arkadaşı olan varsa pusuya yatsın. merak etmeyin timsaha yatırmayız kimseyi :)

(adria, 05.09.2011 00:01)

haldun'un istifasının sebebi yetkileri haldundan alıp adnan sezgine vermelleriydi... transferde 2. sorumlu haline düşürüldü ya o ya ben dedi polat da sezgine vefa borcu olduğunu söyleyerek halduna bye bye dedi. olayların arkasını kurcalamadılar ama 5 m €uroya gelen stancu culio vs olayları bence çok daha karmaşık sanıldığı kadar basit işler değil.
Aynen öyle, bu olayla araları da açıldı sonra da istifa etti zaten.

Arkadaşlar dün Sercan'ın kuzeniyle konuştum demiştim.Bugün anca girdi face'ye.Sercan kesin olarak GALATASARAY'ımızda hayırlı uğurlu olsun :D

Arda'nın biraz o çenesini kapaması lazım artık.

ardanın söylediklerini çarpıtıyorlar alet olmayın bunlara arda şehitlerimiz derken pkklı o.ç larından bahsetmedi türk ordusundaki tüm milletten bahsetti ama şerfsiz medya ve köpekler çarpıtıyor işte bu kadar kolay kanmayın hemen azıcık düşünün. İyi ki de gitti de kurtuldu çocuk yazık ya

Ekşi'de millet Keita'ya geldi gözüyle bakılıyor dalga geçme ihtimali yüksek

Bizim yönetim ekşiyemi çalışıyor? herkes içerden çok sağlam bilgi aldım, yönetimde bomba tanıdıklarım var yok bilmem ne

Gyan filan gaza gelmeyin. Adam gelir Fenerbahçe'ye imza atar, sonra hepiniz kalırsınız oturduğunuz yerde. Skysport altyazı geyiği büyük ihtimalle yalan. Geçen sene de aynı palavralar dönüyordu.

Bir de bu Gyan'ı fener alamazsa, biz hiç alamayız açıkcası. Geçen sene de istiyorlardı. Niang'ı da sattılarsa Gyan'ı almamaları için hiçbir sebep yok. Verirler gerekirse 10-12 milyon yine alırlar. Bu sene adam gibi transfer yapmış değiller çünkü.

Fener alamazsa biz alamayız kısmına katılmıyorum ödeyecek peşinatlar için satıldı oyuncular.10-12 Veremezler ama bizdne fazla verebilirler o yüzden bence hemen svenimeyelim.

Bu Gökmen Özdenak çakalınla aynı takımı tuttuğuma utanıyorum ya!

Ayıp be..

Çocuk gitti hala laf ediyor yeter anasını satıyım bırakın şu Arda'yı!

Alt yazı var ne geyiği ne yalanı?

ardanın söylediklerini çarpıtıyorlar alet olmayın bunlara arda şehitlerimiz derken pkklı o.ç larından bahsetmedi türk ordusundaki tüm milletten bahsetti ama şerfsiz medya ve köpekler çarpıtıyor işte bu kadar kolay kanmayın hemen azıcık düşünün. İyi ki de gitti de kurtuldu çocuk yazık ya

Ben ardanın ne dediğini kendi kulaklarımla duydum. Futbolu yaladı yuttu sıra iş siyasete geldiyse Arda için hayırlı uğurlu olsun.. Ama sonu hiç iyi değil Arda'nın. Bu kafayla kendini bitirir. Susacak, metrise gitmeyecek, konuşmayacak, futbolunu oynayacak, sevgilisini öpecek koklayacak... Bu konularda konuşması için daha bi ikiyüzkırk fırın ekmek yemesi lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt