Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gyan bize gelmez bence.Bizimkiler de 10 kağıt bonservis vrmezler.En kral transferimizde bile kılıkırk yaptılar.Gidip de Gyana o kadar para vermezler.Gyan giderse ancak fenere gider.O da niangın parasıyla

haldun'un istifasının sebebi yetkileri haldundan alıp adnan sezgine vermelleriydi... transferde 2. sorumlu haline düşürüldü ya o ya ben dedi polat da sezgine vefa borcu olduğunu söyleyerek halduna bye bye dedi. olayların arkasını kurcalamadılar ama 5 m €uroya gelen stancu culio vs olayları bence çok daha karmaşık sanıldığı kadar basit işler değil.

Doğru diyorsun da benim söylemeye çalıştığım ilk Stoch olayıyla bozuldu Haldun Reis.

Bana kalırsa transferi bitirmişti Haldun Reis ama Polat vazgeçtik dedi veya aradaki çok küçük bir rakam için onay vermedi.

Gyan filan gaza gelmeyin. Adam gelir Fenerbahçe'ye imza atar, sonra hepiniz kalırsınız oturduğunuz yerde. Skysport altyazı geyiği büyük ihtimalle yalan. Geçen sene de aynı palavralar dönüyordu.

Bir de bu Gyan'ı fener alamazsa, biz hiç alamayız açıkcası. Geçen sene de istiyorlardı. Niang'ı da sattılarsa Gyan'ı almamaları için hiçbir sebep yok. Verirler gerekirse 10-12 milyon yine alırlar. Bu sene adam gibi transfer yapmış değiller çünkü.

git fenerli ol bi zahmet bu nedir ya nasil taraftarliktir... yazik

YamanAkinci Yaman Akinci

Ha bu arada yanlis anlasilmis... Tam olarak bitmis bir yabanci transferi de yok henuz AN ITIBARIYLE...

Sakatlık geçmişi

Sezon ve için Hasar

10/11 03/10/2011 19/03/2011 Ayak bileği yaralanmaları

10/11 14/01/2011 02/04/2011 Diz Problemleri

10/11 09/04/2010 09/17/2010 Gerginlik

9.10 01/24/2010 22/02/2010 Sakatlamak

9.10 19/07/2009 09/17/2009 Aşil tendonu tahriş

8.9 27/02/2009 30/03/2009 Aşil tendonu tahriş

8.9 14/02/2009 25/02/2009 Aşil tendonu tahriş

8.9 21/10/2008 11/06/2008 Bereli kaburga

8.9 25/07/2008 14/08/2008 Sakatlamak

8.7 09/05/2008 05/12/2008 Diz Problemleri

8.7 11/12/2007 12/16/2007 Uyluk sorunlar

bu Luca ayağa kalkamamış ki :S

neyse duyumculardan uzun süre kurtuluyoruz.artık istanbul bb Galatasaray maç topiğinde ilk11 i tartışmak istiyorum :)

bu arada bu osman altunterim de kaç gündür keitanın amcasıyla ilgili tivit atıyodu hatta küstahça tivitler :D

olabilir. transferin tamamlanması için görüşmelerle uğraşmış ve onay alamamış da olabilir. uçak biletinden konaklama ücretine kadar cebinden harcadığını ve hiç bir para talep etmeden bu işi yaptığını söylüyordu tekihtimalli... yazık oldu ama bir gün döneceğine adım gibi eminim.
Doğru diyorsun da benim söylemeye çalıştığım ilk Stoch olayıyla bozuldu Haldun Reis.

Bana kalırsa transferi bitirmişti Haldun Reis ama Polat vazgeçtik dedi veya aradaki çok küçük bir rakam için onay vermedi.

Ben ardanın ne dediğini kendi kulaklarımla duydum. Futbolu yaladı yuttu sıra iş siyasete geldiyse Arda için hayırlı uğurlu olsun.. Ama sonu hiç iyi değil Arda'nın. Bu kafayla kendini bitirir. Susacak, metrise gitmeyecek, konuşmayacak, futbolunu oynayacak, sevgilisini öpecek koklayacak... Bu konularda konuşması için daha bi ikiyüzkırk fırın ekmek yemesi lazım...

yok abi yapmayın gözünüzü seveyim ben de dinledim ayrıca futbolcuların toplumsal olaylara duyarlı olması mükemmel birşey. şehit analarına armağan etti. ordunun içinde türk kürt laz çerkez çingene zaza abaza vs herkesten insan var hepsini kastetti bu kadar da dolduruşuna gelmeyin ardından zaten açıklama da yaptı

Bırakın fener'in transferini biz kimi alıcaz ! Hala adam akıllı bir transfer yok nerde işi bitmiş adamlar topluyoruz. Muslera ve Selçuk haric su transfer dönemi adam akıllı bir transfer yapamadık daha.

Sercan Yıldırım BONSERVİSİ ile GALATASARAY'da(KİRALIK DEĞİL).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt