Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acik ara Türkiye´nin en iyi yerli stoperi Servet´tir. Kimseyle tartismam bile. Bana yarim sezonluk amatörleri Servet´le kiyaslamayin ya. Görüyoruz iste Milli Takimda. Türkiye´de Servet´ten daha iyisi yoksa bu benim sorunum degil.

real macindada gördük servet bi cikti dagildi takim .. demekki defansda takimi o yönetiyormus sen burda dur sen surda dur diye ... kimse nerde duracagini bilmiyordu...

Acik ara Türkiye´nin en iyi yerli stoperi Servet´tir. Kimseyle tartismam bile. Bana yarim sezonluk amatörleri Servet´le kiyaslamayin ya. Görüyoruz iste Milli Takimda. Türkiye´de Servet´ten daha iyisi yoksa bu benim sorunum degil.

O adam Ferdinand olsa boş,daha iyisi varmı yokmu tartışılabilir,ancak kendisi Galatasarayda oynamak için yeterli karkatere sahip olmadığını göstermiştir.Futbolcu sadece teknik taktik vs. nitelikleri ile değerlendirilemez,karakter vs vs. bir bütündür.Ve servet bu çercevede Türkiyenİn en kötüleirnden biridir gözümde.KAraktersiz olmasıda sizin sorununuz değildir gerçi.:o

bence barcelona kalesindeki eksikliğinin göze çarpmamasının tek nedeni geriye kalan ve kusursuza yakın oynayan 10 kişi :)

top o kadar kolay dolanıyoki çim üzerinde orta sahadan da gol yese valdes messi unutturuyor bir kaç dakika sonra :)

real de ise işler daha karışık oluyor.o kadar kıvrak ve pres yapabilen olmadığı için bazen takımdaki en ufak bir hata bile göze büyük gibi geliyor.ama casillas olmasaydı la liga da sadece 2.lik 3.lük mücadelesi olurdu real ve başka takımlarla :)

muslera de gea'dan iyi

30 yaşındaki adamlarla muslera karşılaştırılmaz

saydıgın adamlardan sadece neuer'i musleraya degişirim

Niye karşılaştırılamazmış.

Ayrıca De Gea bence daha iyi .Casillas Cesar ve Cechi değişmemekte ayrı bişeymiş.

O adam Ferdinand olsa boş,daha iyisi varmı yokmu tartışılabilir,ancak kendisi Galatasarayda oynamak için yeterli karkatere sahip olmadığını göstermiştir.Futbolcu sadece teknik taktik vs. nitelikleri ile değerlendirilemez,karakter vs vs. bir bütündür.Ve servet bu çercevede Türkiyenİn en kötüleirnden biridir gözümde.KAraktersiz olmasıda sizin sorununuz değildir gerçi.:o

Servetin 40 yıllık dostu gibisin adamın kişilik analizini yaptın hemen.

Almanya amatör kümede oynayan herifleri Türkiye´ye getirip 1. Ligde oynatirsan, üstüne de Milli Takima alirsan, böyle Kazakistan´lari aglaya aglaya yenersin iste.

hayırlı nöbetler renkdaşlar. ben yatayım uyku tutmazsa uğrarım:animation:

Ulan ya Şu nöbette neler yaşandı vay be benim best offlarımdan biri adamın biri şey demişti ya ona hala gülüyorum.Keita geleceği onu oynatmak için Muslerayı rotasyona sokmuştu bir adam hatırladıkça gülüyorm.

he ya o acayipdi :D düsündükce gülmem geliyor :D

İnsanların görüşüne hiç saygı yok. Herkes beğenmek zorunda mı transferleri? Bana kalırsa fena adamlar gelmedi ama beğenmeyen çıkarsa da kuş muhabbetlerine girmeye gerek yok.*

Geçen sene de Misimoviç Bundesliga asist kralı, Pino patlama yapabilir, Insua Liverpool 'dan geldi, Zapata deneyimli, Serdar Özkan denilen şeyler Engin Baytar 'a deniyordu. Daha geriye gidersek Elano Brezilya 'nın as oyuncusuydu.

3 senedir çektiklerimiz ortada, temkinli yaklaşılması da normal.

adam haklı beyler ..

unutulmamalı ki, kendisi şampiyonluk ve şampiyonlar ligi yaşamış, bu yıl da uefa liginde mücadele etmeyi düşünen bursaspor gibi bir takım tarafından "adam olmaz" diyerek kovulmuş bir futbolcudur. üstelik, daha 6 ay önce bursaspor'da sözleşmesi zam yapılarak, bir anadolu kulübüne göre gayet astronomik bir ücretle yenilenmiştir.

dolayısıyla galatasaray'da veya başka bir takımda başarılı olabileceğini düşünmüyorum. aklınız alıyor mu, 2 yıldır şampiyonluğa oynayan bir takımda yedek soyunan bir futbolcudan söz ediyoruz. üstelik bu oyuncu bir anadolu takımında oynuyor. yani kadrosu kısıtlı olduğu halde 2 yıldır şampiyonluk kovalayan, fakat bunu yaparken sercan yıldırım'dan yararlanmayan bir anadolu kulübünden...

son not, bursaspor şampiyon olduğunda kaleci dimitar ivankov, sercan yıldırım'dan daha fazla gol atmıştı...

sercan y1ld1r1m - ek_i sözlük

Kayseri'de acayip pazarlama var.Bu Serdar KesiMAL'ı nasıl pazarladılar ya.Ben hiç beğenmiyorum KesiMAL'ı

Servetin 40 yıllık dostu gibisin adamın kişilik analizini yaptın hemen.

Yoo sadece gören gözlere ve gördüğünü süzüp anlayabilen bir beyne sahibim,fark bu olabilir belki.

Servet geçen yıl takımını satmıştır,bu kadar basit!Haa ben kış uykusundaydım yoktum diyorsan uyandırayım!!!

Almanya amatör kümede oynayan herifleri Türkiye´ye getirip 1. Ligde oynatirsan, üstüne de Milli Takima alirsan, böyle Kazakistan´lari aglaya aglaya yenersin iste.

işin daha kötü tarafı birinci lig külublerimizin almanya amatör küme takımlarının yetiştirdigi oyuncular kadar oyuncu yetiştirememesi süperlig te bakıyorsun pozisyon bilgisi olan biraz parlıyan oyuncuların çogu alman altyapısıdan cıkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt