Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Güzel bir sınıflama olmuş ama biraz kötümser bakmışsın, 5 senedir Arsenal'da oynayan, her sene CL'de boy gösteren Eboue CL level değil mi?

Sabri de sağ bek de rahat EL olur.

evet eboue tartışılabilir, yani arsenalde CL oynadı ama takımı taşıyan adamlardan biri degildi

sabriye ise katılmıyorum EL'de iddialı takımların hiçbirinde sagbek oynayamaz sabri bence

Neyse özet geçeyim bu sene yapılan trasnfer çalışmlarının yetersiz olduğunu düşünüyorum,hatta Arda'nında gidişi ve yerine yapılan hamle ile bu durumun adeta bir fiyasko haline geldiğini belirtmeliyim.Bunlar benim düşüncelerim,katılırsınız,katılmassınız!!!

Şu her moka çok iyidir deyip eleştirenlerin sırtına binme huyundan biran önce vazgeçilir umarım.Eleştiriyorum çünkü beğenmiyorum,kime ne!

Servete laf mı ediliyor buralarda yetiştim gayri :) Arkadaşlar Servet Türkiyenin en iyi stoperidir stoper mevkiinde de kalburüstü bir oyuncudur tabi bunu stoper denen futbolcu türünün görevini bildiğinizi umarak söylüyorum.Stoper defanstan ileriye top taşımaz inanılmaz top tekniğine de sahip olmaz iyi markaj ve topa basma yeteneğine sahip olmalıdır havada da etkili olmalıdır o kadar stoperin yanına topla oynayan koruma alırsınız bir tane o da defans oynar ama daha çok tekniği ve markajı iyi olmalıdır birazda hızlı olmalıdır.Servet candr.Takımın alt yapısında henüz top nedir bilmeden yıldız tribine giren futbolcuları da iyi tokatlar adam eder :) :)

Muslera 10 üzerinden kaçtır bişey diyemem ama şu anda oynayan dünyadaki en iyi 10 kaleciden biridir tartışmasız.

Neyse özet geçeyim bu sene yapılan trasnfer çalışmlarının yetersiz olduğunu düşünüyorum,hatta Arda'nında gidişi ve yerine yapılan hamle ile bu durumun adeta bir fiyasko haline geldiğini belirtmeliyim.Bunlar benim düşüncelerim,katılırsınız,katılmassınız!!!

Sen in elinde bu kadar kısıtlı bir nakit var takımı değiştiriceksin kimleri alırdın...

..................taffi.................

capone...bülent...pope...hakan ü.

.............tugay/suat................

...keita.........................prekazi

..................hagi...................

........hakan ş.....METİN OKTAY

şampiyonluk yakında beyler :=)

Niye karşılaştırılamazmış.

Ayrıca De Gea bence daha iyi .Casillas Cesar ve Cechi değişmemekte ayrı bişeymiş.

anlamadım yani sen diyorsun ki 32 yaşındaki cesar'ı muslera ile kafa kafaya takas teklif etseler kabul ederim öyle mi

Renktaşlar sabahlar gelir,Yağız kaçar :) Sizi seviyorum.İnanın bu sene takımımız için en iyisi yapılacak ki yönetim elinden geleni yapmıştır.tatlı rüyalar. :)

işin daha kötü tarafı birinci lig külublerimizin almanya amatör küme takımlarının yetiştirdigi oyuncular kadar oyuncu yetiştirememesi süperlig te bakıyorsun pozisyon bilgisi olan biraz parlıyan oyuncuların çogu alman altyapısıdan cıkma

O kadar cok örnek var ki. Ondan sonra da Almanya bize neden 3 cakti, neden biz böyleyiz, niye yapamiyoruz falan filan. Hursut amatör kümeden geldi resmen. Amatör küme ya. Türkiye´de catir catir oynuyor herif :) Hakan Balta´yi Berlin´de profesyonel yapmayi reddettiler. Adam Milli Takimda. Kesimal keza öyle. O bitane Genclerbirliginden bi cocuk daha var. Adini unuttum. Bircok kisi istiyordu onu forumda. O da öyle. Rezillik ya bence Türk futbolu icin. Almanlar ne düsünsün? :)

Asamoah Gyan için son teklif

05.09.2011

Galatasaray'ın forvet arayışlarında yabancı adaylarından olan Asamoah Gyan için Sunderland'e son teklifi bonservisteki garanti payı yükseltmek oldu. Daha önce teklifini 7 milyon pound'a (8 milyon euro) yükselten sarı-kırmızılılar bunun 5.25 milyon pound'unu garanti, 1.75 milyon pound'unu da performansa göre ödemeyi önermişti. Gyan'ı bir yıl önce 13.1 milyon pound'a Rennes'den alan Sunderland bunu kabul etmeyince paket 6+1 milyon pound'a döndü. Pazarlık sürüyor. Gyan'ın ayrılmayı istemesinin sebebi İngiliz basınına göre aylık 25 bin pound'luk ücretinden daha yüksek para alan takım arkadaşlarının bulunduğunu öğrenmesi.

Asamoah Gyan için son teklif - Sabah

ali arkadasımıza katılıyorum ama sunuda belirtim taki riera tranferine kadar hersey yolunda gidiyordu ondan sonrası fiyasko oldu bana gore podolski beklerken rieranın gelmesi tam 1 facia

Transferler yetersiz diyenlere sadece gülüyorum. Ayiptir. Adamlar resmen Xavi ayarinda futbolcular bekliyormus meger :) Komedi. Burasi Türkiye

Beyler uyku tutmadı komplo teorimi anlatayım. Takımdan ayrılmak isteyen Keitanın menajeri Al Sadd yönetimiyle görüşür. Yönetim Niangı alırsak Keitaya yol veririz der. Keitanın menajeri konuyu Ali Dürüst'e açar. Basına sızan transferlerin yattığını bilen Dürüst Keitanın menajeri ve Fatih hocaya kimseye renk vermeyin der. Kendisi de klasik soranlara inkar eder her zamanki gibi. Dolayısıyla basın yönetimden kimse konuyu bilmediği için ve katarla tek bağlantılarıda menajer olduğu için konuyu öğrenemez. Üstelik önlerine Luca Toni gibi de bir yem atılmıştır. Yarın Niang Al Sadda imza atar Keita da bize. Fena senaryo yazdım gece gece :D

Arda'nın Milli maçtan sonraki açıklamalarından sonra iyi ki gitmiş diyorum.O açıklamayı bizdeyken yapsaydı şuankinden çok daha fazla üzerine gidilecekti ve Arda geçen seneki gibi basınla falan uğraşacaktı ve zararını hem Galatasaray (sahadaki performansını etkileyeceği için) hem de arda görecekti.

O kadar cok örnek var ki. Ondan sonra da Almanya bize neden 3 cakti, neden biz böyleyiz, niye yapamiyoruz falan filan. Hursut amatör kümeden geldi resmen. Amatör küme ya. Türkiye´de catir catir oynuyor herif :) Hakan Balta´yi Berlin´de profesyonel yapmayi reddettiler. Adam Milli Takimda. Kesimal keza öyle. O bitane Genclerbirliginden bi cocuk daha var. Adini unuttum. Bircok kisi istiyordu onu forumda. O da öyle. Rezillik ya bence Türk futbolu icin. Almanlar ne düsünsün? :)

bu işler böyle senin altyapıya oyuncu seçen adamların sadece elemanın top sektirmesine adam geçmesine yetenek derse bu durumlara düşersin yıllardır adam gibi stoper yetişmiyor sag bek sol bek yok varsa yoksa ortasaha yetiştiriyoruz onlardada basit oynama yetenegi pozisyon bilgisi yok türkiyede çalım atan 2 artistik hareket yapan adam futbol ilahıdır

ama şölede bi şey var,muslera gibi kaleciye sahip önemli takımların hiçbirisi stoperinde servet gibi ağır ve tekniği sıfır bi adam oynatmaz,bence artık servet gökhan zan devri geçti ama uzarmaları oynuyoruz,aslında rijkard kesmişti biletini keşke o zaman gönderilseydi,çok faydalı bi iş yapmış olucaktı,evet gene 2,3 maç iyi oynayacak servet canla başla oynayacak,hırsla oynayacak belki ama takımın oyun kurmasındaki en büyük sıkıntı kendisi olacak,kesinlikle ve kesinlikle seneye servetin yerine bu takıma sağlam bi forvet alınmalı,barcada artık puyol u oynatmıyor adam mascerano yu stoperde oynatıyor ,neden topa dandun vuran adam istemiyor,muslera,melo,selçuk,riera sı olan takımın stoperde servet i oynatması çok ilginç

Ya adam ağlaya ağlaya Marquez'i istedi, almadılar... Rijkaard'ın zayıf kişiliği ile Adnanlar ikilisinin futboldan zerre anlamadıkları halde kendilerini futbol dahisi zannetmelerine yol açan egoları bir araya gelince olay patladı.

Adnan Polat yönetimden kovulmadan 2 hafta önce açıklama yapmıştı "Rijkaard da, Hagi de 4-3-3'de ısrar etti, fakat takımın yapısı buna uygun değildi..." wowww, sen o kadar iyisin ki, o zaman sen giy eşofmanı, yönet takımı... Acaip kılım ya Polat yönetimine... Rijkaard'ı getirip inanılmaz bir iş yaptılar, okyanusu geçmişken ego derelerinde boğuldular.

Muslera

Sabri Marquez Gökhan Caner

Selçuk Melo Arda

Keita Baros Podolski

Bu kadro ve başlarında Rijkaard, neler yapabilirdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt