Uğur Arslan
Sarı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 671
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
slm renktaşlar vaziyet nasıl varmı bisiler
slm renktaşlar vaziyet nasıl varmı bisiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir sınıflama olmuş ama biraz kötümser bakmışsın, 5 senedir Arsenal'da oynayan, her sene CL'de boy gösteren Eboue CL level değil mi?
Sabri de sağ bek de rahat EL olur.
Neyse özet geçeyim bu sene yapılan trasnfer çalışmlarının yetersiz olduğunu düşünüyorum,hatta Arda'nında gidişi ve yerine yapılan hamle ile bu durumun adeta bir fiyasko haline geldiğini belirtmeliyim.Bunlar benim düşüncelerim,katılırsınız,katılmassınız!!!

Niye karşılaştırılamazmış.
Ayrıca De Gea bence daha iyi .Casillas Cesar ve Cechi değişmemekte ayrı bişeymiş.
işin daha kötü tarafı birinci lig külublerimizin almanya amatör küme takımlarının yetiştirdigi oyuncular kadar oyuncu yetiştirememesi süperlig te bakıyorsun pozisyon bilgisi olan biraz parlıyan oyuncuların çogu alman altyapısıdan cıkma
O kadar cok örnek var ki. Ondan sonra da Almanya bize neden 3 cakti, neden biz böyleyiz, niye yapamiyoruz falan filan. Hursut amatör kümeden geldi resmen. Amatör küme ya. Türkiye´de catir catir oynuyor herifHakan Balta´yi Berlin´de profesyonel yapmayi reddettiler. Adam Milli Takimda. Kesimal keza öyle. O bitane Genclerbirliginden bi cocuk daha var. Adini unuttum. Bircok kisi istiyordu onu forumda. O da öyle. Rezillik ya bence Türk futbolu icin. Almanlar ne düsünsün?
![]()
anlamadım yani sen diyorsun ki 32 yaşındaki cesar'ı muslera ile kafa kafaya takas teklif etseler kabul ederim öyle mi
ama şölede bi şey var,muslera gibi kaleciye sahip önemli takımların hiçbirisi stoperinde servet gibi ağır ve tekniği sıfır bi adam oynatmaz,bence artık servet gökhan zan devri geçti ama uzarmaları oynuyoruz,aslında rijkard kesmişti biletini keşke o zaman gönderilseydi,çok faydalı bi iş yapmış olucaktı,evet gene 2,3 maç iyi oynayacak servet canla başla oynayacak,hırsla oynayacak belki ama takımın oyun kurmasındaki en büyük sıkıntı kendisi olacak,kesinlikle ve kesinlikle seneye servetin yerine bu takıma sağlam bi forvet alınmalı,barcada artık puyol u oynatmıyor adam mascerano yu stoperde oynatıyor ,neden topa dandun vuran adam istemiyor,muslera,melo,selçuk,riera sı olan takımın stoperde servet i oynatması çok ilginç