Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu transfer döneminde sadece Podolskinin gelmediğine üzüldüm.Diğer isimler duyunca heyecanlanmıştım Fabianosu Drogbası Forlanı Reyesi falan ama bunlar gelseydi belkide takımın hzuru bozulacaktı dengeleri değişecekti.Aslında İki isme üzüldüm biri Poldi biri Reyes ama Reyese baktım La liga çok bencil kendini ön plana çıkarma çabaları Agüero ve Forlanın gidişinden sonra Lider olduğunu gösterme çabaları iyi ki gelmemiş dedim bize gelse muhtemelen aynısını yapacaktı.Tek Üzüldüğüm Podolski transferi onda Şeref Aydının dediği doğtuysa ki doğrudur.Anlaştıktan sonra fiyat arttırma yaparsan Galatasaray kölesi olacak değil futbolcunun.Yinede yönetim elindne geleni yapmıştır hepsini tebrik ederim.Ayrıca yönetimi en büyük eleştirdiğim nokta transferlerin gecikmesi 2 hafta boyunca sadece bir oyuncuda yoğunlaşıldı ya da transfer edilecek oyuncular konusunda tam sistemli çalışılmadı gibi geliyor bana inşallah bu durumda seneye düzelir.

ah yonetim ah neden aldın su rierayı taraftarlarda 2ye bolundu bu kadar ii isler yapmısken podolskilerle taclandırmak varken 2 kurusun hesabını yaptın yaa :(

insallah su riera icimizdeki irlandalilara pis giydirir baska takimlari saymiyorum bile...

Karnim acikti coktandirda Sucuklu yumurta yemediydim anasini satim...

Neyse yarin baya hareketli gecer sabahtan itibaren. Belki 1, belki 2, belki 3 transfer yapariz belli mi olur :) Yigit Gökoglan olayinda son dakika sürprizi olur belki.

Şu transfer döneminde sadece Podolskinin gelmediğine üzüldüm.Diğer isimler duyunca heyecanlanmıştım Fabianosu Drogbası Forlanı Reyesi falan ama bunlar gelseydi belkide takımın hzuru bozulacaktı dengeleri değişecekti.Aslında İki isme üzüldüm biri Poldi biri Reyes ama Reyese baktım La liga çok bencil kendini ön plana çıkarma çabaları Agüero ve Forlanın gidişinden sonra Lider olduğunu gösterme çabaları iyi ki gelmemiş dedim bize gelse muhtemelen aynısını yapacaktı.Tek Üzüldüğüm Podolski transferi onda Şeref Aydının dediği doğtuysa ki doğrudur.Anlaştıktan sonra fiyat arttırma yaparsan Galatasaray kölesi olacak değil futbolcunun.Yinede yönetim elindne geleni yapmıştır hepsini tebrik ederim.Ayrıca yönetimi en büyük eleştirdiğim nokta transferlerin gecikmesi 2 hafta boyunca sadece bir oyuncuda yoğunlaşıldı ya da transfer edilecek oyuncular konusunda tam sistemli çalışılmadı gibi geliyor bana inşallah bu durumda seneye düzelir.

acemilerdi seneye kadar ali dürüst öztürk olayi da biter dahada bilincle güclü sekilde olayi yönetirler... yavas yavas hersey olacak ...

Muslera - Eboue - Melo - Riera hatta Ujfalusi, Türkiye standartlarina göre dünya yildizidir. Ha Madrid burun kivirir eyvallah, Barcelona burun kivirir eyvallah. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Bunu söyleyenler de art niyetlidir. Playstation oynamiyoruz burda. Bir dügmeyle transfer yapmiyoruz.

valla melo yu koy reale khediradan iyi oynar bana göre muslera madrıdde casillası kesemez ama valdezi keser barcada

Eee dediler diyelim, Arda ne diyebilir ki cevap olarak. Göndermiyoruz ulan, otur yerine fazla konuşma dediler diyelim, o zaman zaten Arda burda olurdu, anlardık yani dediklerini.

esir ticaretimi yapıyoruz yahu bu sene 12 m ye gitmeseydi sözleşme uzatmam der seneye bu zamanlar BELEŞE giderdi anlamıyormsunuz. futbolcular mal değil ki her istediğini yapsın onların da hedefleri var istekleri var

insallah su riera icimizdeki irlandalilara pis giydirir baska takimlari saymiyorum bile...

gorecez rierayı kim irlandalı gorucegiz gercekleri soleyince taraftarlar memnun olmaz normal biraz genis baksanız olaya gercegi gorecekseniz zaten icimizdeki irlandalılar kendini kandıranlardır

Arda takla atarkan, yöneticilerimizden biri altına imza attığın anlaşmaya uy, fazla konuşma diyebilseydi Arda hoplaya hoplaya bişey olmayacağını anlardı.

Anlamazdı, hepi topu 12-13 maçta oynardı, ben bu takımın abisiyim havalarına devam ederdi, her atakta ben olacağım diye takımın hızını keserdi, sakat sakat milli takıma gider iyileşecekken yine 5 maç sakat kalırdı.

Kiloları bile gitmesine yakın verdi, Fatih Hoca da zannetti ki Arda bu sezon çok hevesli.

Benim bu sene yönetime kızacagım tek nokta, yerli kalitemiz yerlerdeyken defans berbatken Atilla Turan,Mehmet ekici,Gökhan töre,Serdar taşcı, ömer toprak,serdar kesimal,mervan,tanju kayhan,kemal tokak.... gibi özellikle koyu yazıdıklarım ilgilenmemelerı olmustur.

Sercan dan sonra forvet değilde bi ofansı güçlü orta saha oyuncusu süprizi bekliyorum

Sercan oynar gerekirse ilerde yabancı da yeter

Baros Elmander yedek olur maçına göre...

bu dediklerini neden atletico yöneticileri agueroya söyleyemediler

Bilmiyorum, sen söyle, neden?

Ben sana Arda'nın neden gittiğini söyleyeyim. Aguero satılınca Atletico Madrid teklifi yineledi, Arda da gaza geldi. Yöneticiler, seneye gidersin, hocana da bize de söz verdin, otur aşağı diyeceklerine, 5 sene kontrat yapalım senede 3.5 milyon € al diye teklif yaptılar Arda'ya. Arda da ben 5 senelik kontrata imza atarsam ömrüm burda biter diye düşünüp reddetti. Bu teklifleri reddedilince, yöneticiler gaza geldi bu sefer, bizde oynamak istemeyeni gönderelim diye galyan halinde gönderdiler Arda'yı, hem de Fatih Terim kesinlikle gönderilmemeli demesine rağmen.

sonuç: yönetim zaafı.

Ya Arda ya fazla konuşma sözleşmene uy diceklermiş he oldu.Fatih Hoca basın toplantısı sözleşmeli futbolcumuz biz bırakmasak bir yere gidemez dedi mi demedi mi.Söyledi işte Futbolcu kendi kafasına koyduysa sen ne dersen de futbolcuyu tutamazsın he tutarsın ama kafası burda olmaz sanada hiçbir yararı dokunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt