Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim sadece yerli transferi konusunda 1.5 tan 2 ile geçti sınıfı

Selçuk Sercan ve Ceyhun Engin

Sercan da gelmese sınıfta kalırdı...

Anlamazdı, hepi topu 12-13 maçta oynardı, ben bu takımın abisiyim havalarına devam ederdi, her atakta ben olacağım diye takımın hızını keserdi, sakat sakat milli takıma gider iyileşecekken yine 5 maç sakat kalırdı.

Kiloları bile gitmesine yakın verdi, Fatih Hoca da zannetti ki Arda bu sezon çok hevesli.

Bizim için oynamasa, kendini göstermek için oynardı.

bi kizi zorla tutmak tecavüz etmek gibidir bi ise yaramaz fazla verimli olmaz emek harcamaz mizmizlanir durur .....

sercan iyi hoşta acaba sakatlık durumu nedir, şubatta lokomotif moskovaya transfer oluyordu sağlık kontrolunde vazgeçmişti klup. İyi bir kontrolden geçse iyi olur

neyse ben kactım ne zaman riera yazsam sinirim bozuluyor zaten podolski yazasım geliyor bu senede bole gecistirecez bakalım insallah gusel 1 sezon gecirmemiz ve sampiyon olmamız dilegiyle herkese ii geceler kırdıgım renktaşım olduysa simdiden kusura bakmasın ne kadar tartısıosak gsnin o kadr daha ii olması icindir tek gercek galatasaray

bi kizi zorla tutmak tecavüz etmek gibidir bi ise yaramaz fazla verimli olmaz emek harcamaz mizmizlanir durur .....

iki kere okudum ,ilk 7 kelimeden bisi anlamadim. Birinin kiz olmasi ve onu ali koymak herhangi bir sebeble tecavuz etmek mi oluyor ¿ :D:D

Bilmiyorum, sen söyle, neden?

Ben sana Arda'nın neden gittiğini söyleyeyim. Aguero satılınca Atletico Madrid teklifi yineledi, Arda da gaza geldi. Yöneticiler, seneye gidersin, hocana da bize de söz verdin, otur aşağı diyeceklerine, 5 sene kontrat yapalım senede 3.5 milyon € al diye teklif yaptılar Arda'ya. Arda da ben 5 senelik kontrata imza atarsam ömrüm burda biter diye düşünüp reddetti. Bu teklifleri reddedilince, yöneticiler gaza geldi bu sefer, bizde oynamak istemeyeni gönderelim diye galyan halinde gönderdiler Arda'yı, hem de Fatih Terim kesinlikle gönderilmemeli demesine rağmen.

sonuç: yönetim zaafı.

Otur aşağı deselerdi, hepi topu 12-13 maçta oynardı, ben bu takımın abisiyim havalarına devam ederdi, her atakta ben olacağım diye takımın hızını keserdi, sakat sakat milli takıma gider iyileşecekken yine 5 maç sakat kalırdı.

5 senelik kontratta ömrüm burada geçer diye düşünüyorsa da gitmesi çook hayırlı olmuş zaten.

Ben sana Arda'nın neden gittiğini söyleyeyim. Aguero satılınca Atletico Madrid teklifi yineledi, Arda da gaza geldi. Yöneticiler, seneye gidersin, hocana da bize de söz verdin, otur aşağı diyeceklerine, 5 sene kontrat yapalım senede 3.5 milyon € al diye teklif yaptılar Arda'ya. Arda da ben 5 senelik kontrata imza atarsam ömrüm burda biter diye düşünüp reddetti. Bu teklifleri reddedilince, yöneticiler gaza geldi bu sefer, bizde oynamak istemeyeni gönderelim diye galyan halinde gönderdiler Arda'yı, hem de Fatih Terim kesinlikle gönderilmemeli demesine rağmen.

hamit kim transfer oluyor masallah herseyi biliyorsun ordaydin galiba ünal baskan sana bise dedimi :D

iki kere okudum ,ilk 7 kelimeden bisi anlamadim. Birinin kiz olmasi ve onu ali koymak herhangi bir sebeble tecavuz etmek mi oluyor ¿ :D:D

ardayi zorla tutamassin demek istedim :D forumdayiz daha acik yazmak isterdim ama ceza yerdim bu seferde ...

Bence yönetim transferde harika bir politika izledi bu sene. Pino, Stancu gibi genç ve performansları soru işareti oyuncuları alıp içlerinden ribery çıkmasını umut etmek yerine tecrübeli, ne oynayacakları belli ama hiçbirinin ribery olamayacağını zaten bildikleri oyuncuları tercih ettiler. Bunun başlıca sebebi de 10 tane yeni oyuncunun iyi bir takım olamama riskini en aza indirmekti. Drogba, Forlan, Diarra, Arshavin gibi yıldızları almamak da bir seçimdi bence. Bu oyuncuların çok büyük maliyetlerinin yanı sıra şişkin egolarının da zaten yeni oluşacak takımdaki ahengi ve disiplini bozma riskine girilmedi tribünlere oynamak için. Yapılan herşey Galatasaray'ımızın çıkarı düşünülerek yapıldı. İlgilendiğimiz her oyuncunun ve yönetim içindeki anlaşmazlıkların basına sızması ise negatifleriydi yönetimin.

Otur aşağı deselerdi, hepi topu 12-13 maçta oynardı, ben bu takımın abisiyim havalarına devam ederdi, her atakta ben olacağım diye takımın hızını keserdi, sakat sakat milli takıma gider iyileşecekken yine 5 maç sakat kalırdı.

5 senelik kontratta ömrüm burada geçer diye düşünüyorsa da gitmesi çook hayırlı olmuş zaten.
,

Haklsıın gitmesi hayırlı oldu, ama zamanı değil. İhtiyacımız olmasa bu kadar çok, bir saniye daha kalmasını istemezdim zaten. Ama yerli futbolcu yokluğuna, elimizdeki 2 iyi yerliden birini kaybetmek çok kötü oldu bizim için... Hayırlısı.

Bence yönetim transferde harika bir politika izledi bu sene. Pino, Stancu gibi genç ve performansları soru işareti oyuncuları alıp içlerinden ribery çıkmasını umut etmek yerine tecrübeli, ne oynayacakları belli ama hiçbirinin ribery olamayacağını zaten bildikleri oyuncuları tercih ettiler. Bunun başlıca sebebi de 10 tane yeni oyuncunun iyi bir takım olamama riskini en aza indirmekti. Drogba, Forlan, Diarra, Arshavin gibi yıldızları almamak da bir seçimdi bence. Bu oyuncuların çok büyük maliyetlerinin yanı sıra şişkin egolarının da zaten yeni oluşacak takımdaki ahengi ve disiplini bozma riskine girilmedi tribünlere oynamak için. Yapılan herşey Galatasaray'ımızın çıkarı düşünülerek yapıldı. İlgilendiğimiz her oyuncunun ve yönetim içindeki anlaşmazlıkların basına sızması ise negatifleriydi yönetimin.

Bravo renkdaş, tercüman olmuşsun :)

eger yönetim dedigin gibi yapmışsa yapılabilecek en dogru şeyi yapmıştır derim

,

Haklsıın gitmesi hayırlı oldu, ama zamanı değil. İhtiyacımız olmasa bu kadar çok, bir saniye daha kalmasını istemezdim zaten. Ama yerli futbolcu yokluğuna, elimizdeki 2 iyi yerliden birini kaybetmek çok kötü oldu bizim için... Hayırlısı.

Zamanlamanın kötü olduğuna katılıyorum ama bunda da elimde değil yine Arda'ya kızıyorum.

Albert Riera bu sene ligde en az 10 asist yapacağını iddia ediyorum! Gol atarsa da 10'u geçmez.

Arsenal Fabregası tutamadı takımda satmak zorunda kaldı Barcaya , zamanında Man. United Cristiano Ronaldo yu tutamadı takımda Real Madride satak zorunda kaldı Reale gitcem diye tutturmuştu Ronaldo, Atletico Agüeroyu satmak zorunda kaldı tutamadı, Porto aynı şekilde Falcao yu satmak zorunda kaldı. Biz Arda yı satmışız çok mu ? Zorla futbolcu tutulabilinseydi takımda Arsenal, Man. United, Atletico , Porto tutardı. Köle ticareti yapılmıyorki kafasına vur sopayı tut takımda zorla. 1-2 sene tutabilirsin sonra sözleşmesini uzatmaz futbolcu sözleşmesi bitince bedavaya gider. Arda konusunda yönetimi eleştirmeyin lütfen

Şu anda son günde gündemimizde kimler var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt