Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler arda gitmek istedi bizimkilerde yolladi yapilacak bise yok yolu acik olsun insallah basarili olur ... bizim evladimiz bizden cikti bazen ayriliklar yeni mutluluklar dogururmus napalim ....

hamit kim transfer oluyor masallah herseyi biliyorsun ordaydin galiba ünal baskan sana bise dedimi :D

Basında çıktı burada anlattıklarım, ben sadece ipleri bir araya getirdim. Sence bir futbolcu senelik 3.5 milyon €'yu reddedip 2.5 milyon €'ya yurtdışına neden gider?

İyi geceler renkdaşlar, inşallah yarın süper transferlerle nöbetimize ara vereceğiz.

Arda Turan konusunda yönetimin zerre kadar hatası yok! Arda efendi ben kalıcam demesi lazımdı , yönetim niye yalvarsın kal diye! Ha inşallah başarılı olur Atletico maçlarını kaçırmam bundan sonra.

Basında çıktı burada anlattıklarım, ben sadece ipleri bir araya getirdim. Sence bir futbolcu senelik 3.5 milyon €'yu reddedip 2.5 milyon €'ya yurtdışına neden gider?

Avrupa sevdasi :D 5 yildir donecem en son okula basladim hepten kaldim burda :D

eger yönetim dedigin gibi yapmışsa yapılabilecek en dogru şeyi yapmıştır derim

Seneye istediğimiz takıma satarız diyip hocanın emrine vermek, kulağına da "seneye gidici bu, ona göre" diye fısıldamak olurdu en doğru şey.

Duygusallığa kapılıp, hocanın lafını ezerek, ederinden 3-5 milyon € aşağıda bir rakama satmanın neresi doğru?

almak istedigimiz genç futbolcuları daha çok para teklif etmemize ragmen niye turkiyeye getiremiyoruz

Seneye istediğimiz takıma satarız diyip hocanın emrine vermek, kulağına da "seneye gidici bu, ona göre" diye fısıldamak olurdu en doğru şey.

Duygusallığa kapılıp, hocanın lafını ezerek, ederinden 3-5 milyon € aşağıda bir rakama satmanın neresi doğru?

seneye sözleşme yenilemezse ne yapacaksın

ya arda mutsuzdu gitti yönetim bence dogru olani yapti... arda ailemizden bi ferttir gider gelir gider sonunda ama yine yuvasina geri döner... ya öbür konuda saka yaptim medyada ben gördüm ;)

Rahat olun Arda Turan en geç 30 yaşında Galatasaray forması giyecektir tekrardan.

---------------Muslera-------------------

---Eboue-----Ujfalusi-----Servet------Hakan-----

---------------Melo-----------Selçuk----------------

------Kazım----------------------------Riera-------

-----------------Baros-----Elmander------------------

Selamun Aleyküm arkadaşlar..Bir kadro yaptımda..7 yabancı oluyor..Sizin yeni sezonki kadrolarınız nasıl?

Ayrıca geçen sene takımda olmayıp bu sene ilk 11 de 7 oyuncu olacak gibi..Köklü bir revizyon oldu..

Arsenal Fabregası tutamadı takımda satmak zorunda kaldı Barcaya , zamanında Man. United Cristiano Ronaldo yu tutamadı takımda Real Madride satak zorunda kaldı Reale gitcem diye tutturmuştu Ronaldo, Atletico Agüeroyu satmak zorunda kaldı tutamadı, Porto aynı şekilde Falcao yu satmak zorunda kaldı. Biz Arda yı satmışız çok mu ? Zorla futbolcu tutulabilinseydi takımda Arsenal, Man. United, Atletico , Porto tutardı. Köle ticareti yapılmıyorki kafasına vur sopayı tut takımda zorla. 1-2 sene tutabilirsin sonra sözleşmesini uzatmaz futbolcu sözleşmesi bitince bedavaya gider. Arda konusunda yönetimi eleştirmeyin lütfen

Kulüp gönderebiliyor mu futbolcunun performansından memnun kalmayınca? Diyebiliyor mu senn ücretinin yarısını keselim, sahada uyudun bu sene? Diyemiyor. O zaman oyunucunun demesini normal bulmanızı anlamıyorum...

Burada tabii ki bir denge var. Arda'ya Real Madrid talip olsaydı, kendisine senelik 4, bize de 20 teklif etseydi, şimdiden 10 kat fazla ihtiyacımız olsa, yine gitsin derdim.

Dandik bir takıma gitti Arda, bu bir. Kalmayı kafasına koyduktan, hazmettikten sonra gitti iki. Atletico'nun teklifini reddetseydik hiç üzülmezdi, çünkü bu sezon kalmayı kafasına koymuştu, anlık bir gaza gelmeyi, yeni anlaşma teklif ederek krize dönüştürdü yöneticiler, bu da üç.

Arda transferinde suçlu arıyorsanız Ardayı suçlayın kendisi "Gaalsray" takımının kaptanının durması gerektiği gibi duramadı hiçbir zaman hatta çok taktığım bişey senelerdir Galatasarayda top oynayıp kaptan olup bir kere Galatasaray dememistir hep Gaalsray demiştir insan değer verip saygı duyduğu markaya mabedi azıcık diksiyon çalışıp ismini tam söylerdi :)

Arda Turan konusunu tartışmaya değmez artık.Adam avrupa deneyimi yaşamak istedi gitti Madrid'e yarın öbür gün sıkılır döneceği yer yine Galatasaray olacak!

Affınıza sığınarak, bir Fenerbahçeli olarak inanıyorum ki Arda Galatasaray formasını tekrardan giyecek..Ona göre konuşmak gerekir bence.

Kulüp gönderebiliyor mu futbolcunun performansından memnun kalmayınca? Diyebiliyor mu senn ücretinin yarısını keselim, sahada uyudun bu sene? Diyemiyor. O zaman oyunucunun demesini normal bulmanızı anlamıyorum...

Burada tabii ki bir denge var. Arda'ya Real Madrid talip olsaydı, kendisine senelik 4, bize de 20 teklif etseydi, şimdiden 10 kat fazla ihtiyacımız olsa, yine gitsin derdim.

Dandik bir takıma gitti Arda, bu bir. Kalmayı kafasına koyduktan, hazmettikten sonra gitti iki. Atletico'nun teklifini reddetseydik hiç üzülmezdi, çünkü bu sezon kalmayı kafasına koymuştu, anlık bir gaza gelmeyi, yeni anlaşma teklif ederek krize dönüştürdü yöneticiler, bu da üç.

ne dandik takımı yahu geçen seneni UEFA şampiyonu değil mi Atletico ? Ayrıca 12 milyon euro yu küçümsüyorsun galiba bana söylermisin Türkiye ' den ihç bu paraya yurt dışına transfer olmuş futbolcu var mı ? Yada biz hiç bu paraya futbolcu alabildik mi ? 12 Milyon euro Avrupa da yabancı statüsünde oynayan Türk futbolcular için gayet iyi para bir Hırvat bir Yunan futbolcu yabancı statüsünde oynamadığı için 20 25 milyon euro bayılabiliyorlar ama bir Türk futbolcu yabancı statüsünde oynuyor İspanyada İngilterede geriye kalan Avrupa da. Nuri bile Real Madrid e 10 milyon Euro ya transfer oldu Mesut bile 15 e transfer oldu biz Arda yı 12 ye sattık çok güzel bir fiyat bence. Transferin zamanlaması kötü oldu sadece Ağustos değilde Haziran da gitseydi şimdiye çoktan yeri en iyi adamla doldurulurdu

215568_Galatasaray_SK.jpg

4-3-3 oynarız gibime geliyor artık malum orta sahamız iyileşti.

arda galatasarayın yetiştirmiş oldugu yetenekli bir futbolcu olarak kalıcaktır buzamana kadar nice yetiştirdiklerimiz gibi ama asla ''büyük kaptan arda turan'' degildir kaptanlıgı ne hakederek almıştır nede hakettigi gibi sürdürmüştür

her zaman galatasaray ın evladıdır ama ona büyük kaptan demek le turgay şeren e metin oktay a baba gündüz e hakan şükür e bülent korkmaz a ve nicelerine ayıp edilmiş olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt